Rv 40+2 muita tuskailijoita

  • Viestiketjun aloittaja krippi
  • Ensimmäinen viesti
krippi
odottavan aika on pitkä....öisin ei uni tule silmään...jänittää koska lähtö tulee...Kolmatta odotan, mutta tuntuu kuin odottaisi ekaa..on jo unohtunut kaikki jutut.

Jotenkin epätodellinen tunne. Tuntuu, että vaavi ei koskaan synny vaikka päivät todellakin käyvät vähiin...Kyllä odottava mamma voi olla kärsimätön...


Muita näillä viikoilla/ päivillä tuskailevia mammoja??? Jaksamista kaikille :hug:
 
Täällä 40+1 eikä tullut meille vappuaaton vauvaa ainakaan.
Vappupäivästä en menisi vielä vannomaan koska pari tuntia sitten alkoi ekat kipeet supistukset ja tulevat aikalailla vartin välein. Jännittää niin paljon ettei pysty nukkumaan ja märisen tässä koneella.
Ai niin, ja limatulppa irtosi 39+5-39+6 eli toivottavasti nää supparit nyt edes tekee toivottua työtä =)
 
täällä tuskailee kans mamma viikoilla 39+6,kolmas muksu tulossa mullekki ja ne ois jo molemmat syntyneet,esikko synty tasan 38 ja toka tasan 39....eikä ole sitten minkäännäköstä oiretta että pian syntyis etes :'( taitaa mennä ihan 42 viikkoon asti....
 
Heips teille kaikille!

Täälläkin vielä odotellaan, vaikka ei mitenkään enää jaksaisi. Viikot 40+3. Ensimmäinen syntyi 38+0. eli olen odotellut jo monta viikkoa, kun kuvittelin, että kakkonenkin syntyy ennen... Ei malttaisi mitenkään odottaa näkevänsä vihdoinkin vauvan:) Sukupuolikaan ei ole tällä kertaa tiedossa, joten kovasti jännitetään!

Välillä koviakin supistuksia, parhaillaan kestäneet jopa pari tuntia, mutta sitten loppuneet kuin seinään. Perjantaina neuvola, mutta toivon, että vauveli syntyisi sitä ennen! Liikuskelee melkoisesti vieläkin.

En saa oikein minäkään nukuttua öitäni, ei vaan yksinkertaisesti uni tule silmään enää aamuyöllä, pyöriskellessä ja kylkeä vaihtaessa ne yön lopputunnit menevät... Päivällä sitten nukun päiväunet aina kun esikoinen menee päikkäreille. Mutta yritetään jaksaa ja tsemppiä loppuodotukseen:)
 
Minä myös odottelen rv 40+4...on kokeiltu saunat, seksit ja siivottu mutta ei.... :kieh:

No onneksi kohta voi sanoa, että päivät on yhden käden sormissa...se on vaan niin unohtunut, että se synnytys useimmiten vaan alkaa kuin salama kirkkaalta taivaalta...aina muka niin yllättäen!!! Jopåa näillä viikoilla...epätodellinen tunne.


Tsemppiä kaikille mameille :hug:
 
Täällä myös yksi melko kypsähtänyt odottaja rv 40+3, kaksi edellistä ovat syntyneet rv 38-39, joten täysin uusi tilanne tämä. Ja juu, aamuyöt menevät valvoessa selkäsäryn ja ajoittaisten supistusten kourissa, päivisin ei mitään paitsi armoton väsymys. Olen jo melkein luopunut toivosta että syntyisi....
 
tääl viikkoja on 40+2 just tänää..sais kyl vauva tulla jo ulos :heart: ei malttais enää odottaa haluu nähdä jo vauvan :'( esikko synty meil vast 42+3 :eek: pelottaa ajatuski et tää menis nii paljo yli kolme päivää käynnisteltiin..ei oo paljoa tuntemuksia et synnytys alkais lähiaikoina vähä on kivuttomia suppareita sais kyl alkaa jo tapahtuun iha tosissaan jotain :headwall: väsyttää,jännittää(jos pian lähtö tuliki yhtäkkiä,oisin kyl kiitollinen jos ens yönä esim.joutus lähteen..)itkettää eikä mikään kiinnosta ja hermostun turhista asioista rasittavaa mutku ei näille tunteille mitään voi!! :headwall: eilen luin vauvat sivulta synnytyskertomuksia,mut ei siitäkää mitää tullu ku märyhä sitä pääs ku loppuun pääsi ku vauva oli syntyny..jospa tää tästä.hyviä vointeja kaikille!!!
 
Rv 40+6... \|O
Esikoinen synty rv 41+1, mut jotenkin toivoin, ettei nyt tarttis odottaa niin pitkään... saati ehkä pidempää :eek:

Joku jo aiemmassa viestissä kuvailikin tämänhetkistä mielialaa: väsyttää, hermostuttaa, kiukuttaa, mikään ei kiinnosta - paitsi tietysti synnytys. Esikosta on tietysti iloa, jos puuhaakin :heart:
 
Täällä on kans LA ylitetty ja synnytyksen käynnistymistä odotellaan. Mitään merkkejäkään siittä ei kyllä vielä ole. Mulle sanottiin jo kuukausi sitten, että vauva alkaa olla sen kokoinen, ettei haittais vaikka syntyis heti. Nyt vauva alkaa oleen 5kg ja seksit, siivoukset. saunat ym on kokeiltu moneen kertaan, mutta ei niin ei. Viimeks äitipolilla todettiin vaan, että "paikat" on edelleen sen verran epäkypsät, ettei voida käynnistää. Onko oikeesti niin, etten voi tehdä asialle mitään ja että mun pitää vaan odottaa, että "paikat" on tarpeeks kypsät ennenku mitään konkreettista voidaan tehdä. Musta tuntuu, että vasta sitten kun vauva on 6kg, niin mut aletaan ottaan vakavasti..

Jaksamisia kaikille LA:n ylittäneille!
 
:wave: viikkoja tasan 40 ja :headwall: :headwall: ei vaan jaksais enää. :ashamed: tuntuu jo ihan epätoivoiselta ja masu ollut kolme päivää ihan kivi kovana lähes koko ajan ku supistelee niin, mutta ei silti mitään tapahdu.. :/
 
Rv 40+5 ja tilanne ennallaan, kommentoinkin jo tossa aiemmin. Masennuin eilen ihan täysin käydessäni lääkärin arviossa: alapäässä tilanne vielä ihan epäkypsä eikä käytännössä mitään synnytystä ennakoivaa ollut todettavissa :kieh:

Mieliala vaihtelee masennuksen ja raivon välillä, tuntuu että alan tulla hulluksi tässä!

 
mulla rv 40+ 6 ja lääkärillä tänään...epäkypsät oli paikat uudelleen synnyttäjäksi. Kuitenkin 2 cm auki ja kaulaa 2 cm pehmeät paikat... Oli tosi mukava lääkäri ja sanoi, että pyörittelee vähän kohdunsuuta eetä lahtisi lähipäivinä käyntiin..

Jännittää ja samalla harmittaa... olisi voinut jo jäädä sairaalaan...
 
RV 40+0 ja aivan kypsä.

Vauva puskee kuin pieni eläin masussa, silläkin on jo selvästi ahdasta. Se on jo liian iso ja vahva masussa möllöttämään. Se puskee pyllyllä toiselle puolelle niin että masu on aivan vinossa ja se alkaa jo tehdä aika kipeääkin.

Maanantaina th lupasi laittaa lähetteen synnytyssairaalaan, jollei ole siihen mennessä putkahtanut. Edellinen vauveli syntyi viikoilla 41+6...
 
Mimosa
Tänään la., eli siis 40+0.
Ei merkkiäkään, että syntyisi pian.
Olen ollut kärsimätön jo kauan, 2 ekaa syntyi 35-viikkoisina ja äitiyspolilla povattiin, että tämäkin syntyisi samoilla viikoilla. Nyt tuntuu jo kuin olisi paljon yli lasketun ajan...
 
mullakin tänään rv 41 tasan... eilen illalla lääkärin jälkeen irtosi osa limatulpaasta ilmeisesti (keltasta sitkeetä veristä limaa)...Eipä vaan silti vaavia kuulu ei näy... suppareita melko kivuttomia pitkin päivää, mutta ei...ankeeta odotusta
 
Kuinka muilla tuskailijoilla etenee, ootteko päässeet synnyttämään? Täällä rv41 eikä mitään tällä hetkellä ilmassa. Tosin eilen olin varma, että aloin vuotaa lapsivettä ja kävin näytillä sairaalassa, prom-testi oli negatiivinen pari tuntia vuotelun jälkeen ja laittoivat kotiin, eipä kylläkään sen jälkeen ollut kunnon supistuksia tms.

Tuo vesijuttu jäi kyllä vähän hämäämään, se kävi nimittäin niin, että olin juuri vartti aikaisemmin käynyt pissalla eli rakko lienee ollut tyhjänpuoleinen. Kyykistyessä hulahti vettä niin että sukat ja housut kastuivat ja sen jälkeen 2-3krt vielä lorahti housuihin. Neste oli väritöntä eikä haissut millekään, mieskin pöksyjä sen verran haisteli :ashamed:

Olin aivan varma, että that's it, lapsivettähän tuo oli kun noin ryöpsähti eikä ainakaan tähän mennessä ole pissa ole noin karkaillut vaikka kaksi normaalisti sujunutta alatiesynnytystä on jo takana.

No sairaalassa kätilö tutki pari tuntia tuon ryöpsähtelyn jälkeen, sanoi tosin että heidän ylilääkärin ohje on, että rvk:n 37 jälkeen prom-testiä ei pitäisi tehdä eikä se kuulemma ole välttämättä kovin luotettava. Lääkäriä en tavannut, mutta hän oli sanonut kätilölle, että voin kotiutua ja tarvittaessa palata jos vielä lorahtelee.

Eipä ole lorahdellut sen jälkeen ja oletan itsekin, että kai sitä lv:ttä tulisi lisää jos siellä kalvoissa reikä olisi?

Että olisiko pissaa ollut kuitenkin?! Kenelläkään kokemuksia?!
 
Lisäys vielä tuohon edelliseen, paikat edelleen varsin epäkypsät, kohdunsuu sormelle auki, sisäsuu tötterömäisesti kiinni, kaulaa jäljellä (2cm?) Voisiko olla edes lapsivettä jos sisäsuu sen oloinen, että vielä kiinni?
 
maistu83
tääl edelleen yhes kasassa :headwall: ei mitään merkkejä et pääsis synnyttään.. hitto ku tääl päin ei oo etes lääkäri neuvola aikoja enää,iha peestä!ei niinku yhtää tiiä onko alhaal tapahtunu mitn,välillä ollu kyl suppareita mut ei kyl tosin enää oo.alkaa jo ahdistaan ku vauva ei halua ulos tulla :'( isiski odottaa innolla vauvan syntymää :heart: esikko synty 42+5 käynnistyksellä (lopuks sectio) ei kyl jaksas odottaa nii kauan enää :eek: tosin sillo 42vko oli la,ni eivät alottaneet käynnistystä vko:loppuna...huomen on neuvola,kaippa ne sielt soittaa oulaskankaalle (oulaisiin)aikaa.pakko kyl niide alkaa jo käynnistään ei nimittäin enää jaksa/malta odottaa et näkee peenen vauvamme :heart: viim.perj.saisivat kyl ottaa vastaan.
 
minä tanaan neuvolassa.. rv nyt 41+2 keskiviikolle aika sairaalaan...kumpa alkaisi sitä ennen tapahtua...yö meni valvoessa 4h supistuksia varin välein, mutta eivät tuppaa muuttumaan kovin napakoisiksi...

mullakin tunne, että en jaksa enää tätä odotusta...pakko vaan jaksaa...tsemppiä muillekkin kärsiville :hug:
 

Yhteistyössä