rv 7+2 ja pahoinvointi loppui yhtäkkiä. Keskenmeno?

  • Viestiketjun aloittaja vv
  • Ensimmäinen viesti
vv
Muutaman viikon ollut todella huono olo ja nyt pari päivää ei mitään. Pitäiskö tässä huolestua? Edellinen raskaus oli keskeytynyt keskenmeno ja nyt pelottaa käykö samalla tavalla. Kuuluuko näillä viikoilla sydänäänet vatsan päältä jos kävisin kuunteluttamassa..
 
nohh
vatsan päältä ei kuulu, mutta ultrassa näkyy. Jos kovasti huolestuttaa, niin varaa aika yksityiselle. Mulla pahoinvoinnin loppuminen viikolla 9 tarkoitti keskeytynyttä keskenmenoa, mutta voihan sulla muuten olla muutama helpompi päivä.
 
Mulla loppu pahoinvointi ja myös kaikki muut oireet kuin seinään joskus 8. raskausviikolla ja varsinkin kun esikoisesta oli ollu aivan hirveän vahvat oireet ja laidasta laitaan kaikki niin kyllä huolestuin. Terkkarin kautta kävin verikokeissa mittauttamassa raskaushormonin määrää mutta ei sekään antanut kunnollista vastausta ja alkoivat pelotella tuulimunalla ja keskenmenolla ja kohdunulkopuolisella yms. Yksityiselle menin ultraan ja siellähän se pieni ihmisen alku edelleen kölli, nyt rv 34+3, että semmonen tapaus täällä. Toivottavasti sulla kanssa kaikki hyvin, ei ne oireiden katoamiset välttämättä tarkota pahinta :)
 

Yhteistyössä