Rv pinoa kehiin!!

JA mikä fiilis!?

Itellä 19+6 ja jatkuvaa vessassa ramppaamista lukuunottamatta aivan loistava olo! :)
Mitä nyt vähän vois aamulla ja päivällä nukkua. Vauva antaa monosta muutamia kertoja päivässä :)


Mites muilla sujuu? :)
 
anniiina
Rv 37+5. Närästää, väsyttää, pissattaa, selkää särkee ja supistelee ;) Mutta ei mitenkään riittävästi supistele, joten huomenna esikoisen 1v 6kk kanssa reippaalle kävelylle ja leikkipuistoon kuten joka päivä! :D
 
Rv 37. Synnärillä oon hypännyt kontrolleissa kohta 2 viikkoa, huomenna taas äitipolille tarkastukseen. Sairastin kovan flunssan, crp oli huikeasti koholla ja sain voimakkaat antibiootit, vauvaa ultrattiin ja hoksattiin lapsiveden vähentyneen. En nyt yhtään tiedä mitä jatkossa, viimeksi oli taas hävinnyt vettä. Kellään kokemusta vastaavasta? Tämä meille jo neljäs lapsi, mutta ei aiemmin ole vesi hävinnyt.
 
En muista viikkoja...en ole niitä kovin tarkasti laskeskellut. Mutta puolivässä mennään.

Närästää, maha on iso ja tiellä, vessassa saa rampata usein. Voin pahoin ja oksentelen edelleen. Muutoin mä olen ihan hengissä. Kai.

Odotan, että vielä kuluu muutama kk ja saan puskea muksun ulos. Ei kiitos enää raskautta mulle :D
 
täällä...
Rv 37+6. Harjoitussuppareita, hengästyttää, päätä särkee, huimaa, kävely on vaappuvaa, en näe mahan takaa varpaita enää kunnolla, tuntuu että koko maha putoaa, vessassa juoksua mikä ottaa päähän varsinkin öisin, vihlontaa reisissä, jumalattoman kipeät suonikohjut jaloissa ja alapäässä, väsyttää, närästää ja verenpaineita pitää tarkkailla joka päivä.
Ens viikolla neuvola, ja voi olla että lähettää äitipolille tutkittavaksi onko raskausmyrkytys taas alkamassa niinkuin kahdella edelliselläkin kerralla. Ja jos on, niin saattavat käynnistää niinkuin edellisetkin synnytykset.
Vauva muljuaa mahassa niin että koko maha heiluu, mikä tuntuu vaan tosi ihanalta. Silti sais jo kohta syntyä, laskettu aika siis parin viikon päästä.
 
8+2. On päiviä, että ei edes huomaa olevansa raskaana, mutta on myös päiviä, kuten tämä: Oksettaa (mutta mitään ei tule), närästää, on nälkä ja ruoka ei mene alas. Tiettyä itkuherkkyyttä on ilmassa ja ei vaan jaksais yhtään mitään.
 
Rv 38+1 ja vointi mainio. Ei ole ollut supistuksen supistusta eikä pahaa oloa missään vaiheessa. Koko raskausaikana en ole sairastanut enkä tarvinnut muuta kuin Rennietä närästykseen. Yöllä herään kylkeä kääntäessa, mutta nukahdan heti uudelleen. Pissalla käyn kerran yössä. Odotan milloin se tukala loppuraskaus alkaa :LOL: En oikein vielä edes tajua, että pulla voi syntyä koska vaan, koska olo niin hyvä.
 
"ttt"
19. viikko aluillaan ja olo on kuin isolla kysymysmerkillä. Selkä on tosi kipeä, mutta muuten ihan ok. Ilo on edelleen päälimmäinen tunne. Kolotukset ja tuntemukset kuitenkin ihmetyttävät joka päivä.
 
Huomenna rv 33 ja nuppi on vielä kasassa, vaikka kroppa hajoileekin. Maha on valtava, varpaita en ole nähnyt viikkoihin, en myöskään ole nukkunut kunnolla aikoihin. Lonkkakipua maatessa, iskiasta liikuessa, vauva on tosi alhaalla ja painaa ja hankaa, lisäksi retale potkii ja pyörii niin, et meinaa okse lentää ja pissat lirahtaa vahingossa.
Mulla ollut jo viikon verran sellainen fiilis, et tää tupsahtaa etukäteen ja pahasti.

Supistelee usein, muttei kipeästi, mutta enää en uskalla juurikaan mitään puuhailla, viikolla on lääkärintarkastus aiheeseen liittyen, toivottavasti mikään ei ole lähtenyt aukeamaan kumminkaan.
 
Muikeee
Rv 30+1, mitään oireitä ei ole ollut, ainoastaan potkut tuntuu. Jos potkuja ei tuntuisi, en edes tietäisi että olisin raskaana. :-D Tai no ehkä pömppiksestä. Mutta ei mitään raskausoireita vieläkään. Paitsi tekee mieli mustekalaa...
 
Rv 18+0 ja todella hyvä olo. :) Helposti onnistuu 10 km kävelylenkit reippaaseen tahtiin. Mahaa ei juurikaan ole, näytän varmaan vaan lihonneelta. Miehen vanhemmat eivät olisi arvanneet että olen raskaana ellei olisi viimein kerrottu. Liitoskivut loppuneet, ei juuri muitakaan vaivoja.
 
hiii
37+5 ja nyt alkaa tuntua tukalalta. Kaikki perushommat kyllä sujuu ihan ongelmitta, mutta vatsa nyt luonnollisesti on tiellä, ja yöllä tuntuu että se tipahtaa pois :D Muuten ei tunnu raskaanaolevalta. En ole edes sairaalakassia pakannut.
 
"Hanna"
27+1 ja kaikki hienosti, turvotus on tällä hetkellä ainut vaiva. Tähän raskauteen on mahtunut kaikenlaista, verenvuotoa alkuraskaudessa, kipeitä supistuksia puolessa välissä ja järkyttävää närästystä, mutta nyt ei ole mitään :) Jaksaa vielä touhuta ja liikkua ihan hyvin, unikin maistuu.
 
vrk
Tämä kolmas raskaus on oksennuksen täyteinen ( aamusta iltaan).
Väsyttää ja paleltaa kaiken aikaa, todellakin tiedän olevani raskaana, vaikkakin alkutaipaleella vasta kun viikkoja 7+4.
Kaksi edellistä raskautta on ollut tunne tämä päättyy hyvin, mutta nyt on olo epävarmaa.
 
Mikäköhän viikko sitä olisi. Menkkojen mukaan 13+0, yhden ultran mukaan 11+6 ja toisen 12+3. Tällä viikolla np-ultra joten eiköhän se selviä silloin tarkemmin.
Vessassa saa juosta näköjään jatkuvasti nykyään, hajuaisti on vähän liiankin hyvä ja jano vaivaa koko ajan. Onkohan tuo enää edes normaalia juoda vettä monta litraa päivässä? Maha on jo nyt ihan järkyttävän kokoinen. Äitiyshousut jo käytössä. ;)
 

Yhteistyössä