rv33-34 synnyttäneitä

  • Viestiketjun aloittaja huolissaan
  • Ensimmäinen viesti
Huisi hippu
hulehtiminenhan lisää riskiä syntyä ennenaikaisesti ja sitä että vauva peräasennossa. ole huoleti, nauti viime hetkistä masun kanssa. kyllä sitä kerkeää huolehtia sitten kun vauva ulkomaailmassa.
 
tipu
Kaverin poika syntyi viikolla 33 ja aika tasan 2kg. Keskoskaapissa vietti ensimmäiset viikkonsa ja pääsi noin 1kk päästä kotiin. Siihen asti oli keskolassa. Nyt terve 1-vuotias.
 
vieras
Poju syntyi rv. 33+1, 2190g ja 43 cm. Keskoskaapissa oli yhden vuorokauden ja sen jälkeen ihan tavallisessa kopassa saturaatio mittarin kanssa. Keskolassa oli kaiken kaikkiaan 3 viikkoa ja sekin sen takia, että oppi syömään. Nyt jätkä on terve ja menevä eskarilainen, vailla huolen häivää.
 
Mulla vaan kokemusta rv 31+3 syntyneestä lapsesta, 1540g ja 41.5cm. Poika oli sairaalassa 4 viikkoa. Nyt ekaluokkalainen.
On aika yksillöllistä joutuuko olemaan kaapissa, tai kuinka kauan sairaalassa joutuu olemaan. Meillä poika hengitti heti omilla keuhkoillaan, taas joskus suuremmilla viikoilla syntyneet tarviivat apuja hengityksen yms sellaisten kanssa.
 

Yhteistyössä