Ryanair ja rattaat

Eikä maksa mitään ja ei ole mitenkään omalla vastuulla. Viime jouluna viimeksi mentiin ja rattaat voi/pitää viedä koneen viereen asti ja sieltä ne haetaan ja viedään ihan viimeiseksi koneeseen muiden tavaroiden joukkoon, ei siis tietenkään matkustamoon. Sitten kun tullaan koneesta pois niin rattaat odottavat siinä koneen ulkopuolella.
 
juuri lensin Tampereelta Ryan Airilla ja rattaa+turvaistuin meni veloituksetta mukana. Tosin meillä lapsi matkustaa alle kaksivuotiaiden "infant"-lipulla, joten tarkaan en osaa sanoa miten isompien lasten kanssa menetellään.
Rattaat sai viedä itse koneen viereen kentälle, siitä ne pakattiin koneeseen ja ne sai sitten saapumispaikalla napata mukaan näppärästi koneen vierestä. Tämä käytäntö saattaa tosin vaihdella määränpääkentästä riippuen.


Huomioida kannattaa että Ryan Air on lopettanut Tampereella (!) lasten kanssa matkustavien päästämisen koneeseen ennen muita, eli lasten kanssa matkustettaessa kannattaapi ostaa se priority boarding pass (lisätietoja siitä ryanin sivuilta). Muilla euroopan kentillä on Ryan Airkin päästänyt ainakin meidät lapsen kanssa koneeseen ensimmäisten joukossa ilman prio passia. :attn: :attn:
 

Yhteistyössä