S-asiakasomistajapäiviltä ei saa enää mitään alennuksella!

  • Viestiketjun aloittaja pieni elämä
  • Ensimmäinen viesti
"Mine"
Käyn yleensä cittarissa ja kun tällä vkolla poikkeuksellisesti kävin prismassa, niin meinasin lentää perseelleni. Oli niin paljon kalliimpaa kuin cittarissa ja siis Espoossa asun.
 
"tii"
Sen takia meilläkin tuo kortti on, mutta kun nyt alkaa laskemaan kuinka monta kymppiä sitä rahaa menee perustuotteisiin enemmän prismassa kuin cittarissa, niin ei siinä enää nuo bonukset riitä tasoittamaan tilannetta.
Meilllä päin taas s-ryhmän kaupat ovat edullisempia.Cittarissa on tarjouksessa tuotteita hinnoilla jotka ovat s-ryhmän normaali hintoja.
Meillä menee ruokaan kuussa rahaa noin 1200€ ja bonareita tulee takaisin keskimäärin 60-70€/kk. Kyllä se voittaa k-ryhmän kaksi 5€ pisteseteliä jota samoilla ostoksilla olen heiltä aikanaan saanut.
 
  • Tykkää
Reactions: Hansu81
"hmmm"
[QUOTE="Mine";29822482]Käyn yleensä cittarissa ja kun tällä vkolla poikkeuksellisesti kävin prismassa, niin meinasin lentää perseelleni. Oli niin paljon kalliimpaa kuin cittarissa ja siis Espoossa asun.[/QUOTE]

Jännää sinällään että kaikissa vertailuissa s-ryhmä on ollut edullisempi kuin k-ryhmä.
 
"hmmm"
Aloittajalle, 13 euron vaippapakettia ei kannata ostaa 15% alennuksella jos toisesta kaupasta sen todellakin saa alle kympillä.

Itse käytän Prismaa ja S.markettia, koska ovat lähimmät (=Oulun seutu) kaupat ja ei autoa. Pääsiäisostokset tein poikkeuksellisesti K-Cityssä ja osan tuotteista jätin ostamatta ja hain sitten tuosta lähi-ässästä, koska olivat siellä edullisempia.
 
nnnnn
Prisman vaipat on kyllä ainakin meillä halvempia kuin cittarin tarjoukset, kannattaa laskea niitä kappelemääriä mitä milläkin hinnalla saa.... ostetaan prismasta aina tuplapaketti liberoita, se loota maksaa about alle 18 €, cittarin tarjouksessa sehän on jotain 20€.

Bonuksia tulee myös paremmin takaisin kuin cittarilta. Prismalta tulee yleensä tuplaten, jos cittarista saat 2x5 € niin prismasta saat 20€, vaikka kulutus on sama.

Lisäksi saadaan kyllä henkkarialennukset, ne on mielestäni hyvät kosmetiikasta, käyttötavarasta yms.
 
Itse kävin eilen ostoksilla ja ihmettelinkin, että miksei äitienpäiväkortista tullut alennusta, mutta nyt kun katsoin tota Prisman mainosta, niin siinähän onkin lista mistä alennusta ei tule. Ennen sai noista hygieniatuotteistakin sen alen, mutta nyt ei, joka kyllä on todella harmillista, koska olemme aina ostaneet niitä tuolta asiakasomistajapäiviltä. Vaipoistahan ei ole aina saanut alennusta ja ihme, että ne ovat nyt rajanneet ne taas. Onneksi nyt ei ole vielä tarvetta uusille vaipoille, kun niitä vielä on, mutta mekin ostamme ne usein sieltä mistä parhaan alennuksen saa. Harmillisesti ei kyllä viime mammuttipäivillä ollut Pampersin vaippoja tarjouksessa, vaikka yleensä jossain vaiheessa on.
 
miten nyt vaan
Bonusjahtaajat. Kaikki teille vielä kostautuu. Halpa on paskaa ja sen näkee kun vertaa S- ja K -kauppojen laatueroja, tuoreutta ja valikoimaa. Ostakaa sitä kompostikamaa S-kaupasta ja iloitkaa niistä bonuksistanne.
 
voihan..
Alkuperäinen kirjoittaja pieni elämä;29821543:
Tänään kävin, aikomuksena ostaa vaippoja, papereita, hygieniatuotteita ja muuta sälää, jotka yleensä noilta päiviltä ostetaan, niin mitvit?!?!? Vastassa oli vaan pitkät listat, että mitkä tuotteet ei kuulu noihin -15% tuotteisiin! Kuka hullu maksaa vaippapaketista 13e, kun citymarketista ja muista k-ryhmän tuotteista saa tosi usein alle kympin? !
Öh, ootko koskaan vertaillut niitä vaippojen kappalehintoja kenties?
Cittarin "3pkt hintaan XX" on monissa tapauksissa kallimpi paukku kuin ostaa Prismasta normaalihintaisia isoja pakkauksia :D
Noissa tarjouksissa ehkä jotain yhtä vaippakokoa on sellaisessa pakkauskoossa, että se on kannattavaa, monet muut ovat 38-45kpl paketeissa ja yhdelle vaipalle tulee hintaa enemmän kuin normaalisti.
 
  • Tykkää
Reactions: Hansu81
vierass
Ahaa, kaikki vertailijat siis ilmoittavat käynnistä, jolloin kyseinen lafka voi laskea koko konsernin hintoja :LOL:
Onko s-ketjulla joku kartelli? Eikö se ole kielletty? Pirkkatuotteissakaan ei sen takia ole enää hintaa painettuna, kuten aikoinaan. Täällä ainakin citymarkettien hinnat vaihtelevat ihan tuotteitain, sama maksaa kaupungin toisessa CM:ssä ihan eri summan kuin toisessa. Yhteiset tarjoustuotteet sitten on samanhintaisia.

Sittenhän on myös näitä koko maan ketjun tarjouksia, parhaimmillaan niiden tarjoukset ovat olleet jopa suurempia kuin mitä tuon meidän lähi-CM:n normaalihinta, joskus tuli ostettua ja kassa veloitti sen normaalin halvemman hinnan.
 
Onko s-ketjulla joku kartelli? Eikö se ole kielletty? Pirkkatuotteissakaan ei sen takia ole enää hintaa painettuna, kuten aikoinaan. Täällä ainakin citymarkettien hinnat vaihtelevat ihan tuotteitain, sama maksaa kaupungin toisessa CM:ssä ihan eri summan kuin toisessa. Yhteiset tarjoustuotteet sitten on samanhintaisia.

Sittenhän on myös näitä koko maan ketjun tarjouksia, parhaimmillaan niiden tarjoukset ovat olleet jopa suurempia kuin mitä tuon meidän lähi-CM:n normaalihinta, joskus tuli ostettua ja kassa veloitti sen normaalin halvemman hinnan.
:LOL: et taida tietää mikä kartelli on.

Voin valaista että sitä se ei ainakaan ole että saman omistajan kaupat pitää samanlaisia hintoja.

Sivuhuomautuksena, S-ryhmässä eroaa hinnat eniten sen mukaan, että onko kyseessä pikkukauppa (Sale) vai esimerkiksi Prisma. Mutta näidenkään välillä ei yleensä hintojen heilahtelu ole montaa kymmentä senttiä. Yleensä joitain senttejä.
 
Asiakasomistajapäiviin ei ainakaan uudellamaalla ole koskaan kuuluneet vaipat ja pehmopaperit (wc, talous), mutta tuplabonusta saa myös niistä, sitä saa kaikesta Prismassa.

Mutta itse huomasin saman, että pesuaineet ja hygieniatuotteet, joita olen yleensä reilusti hamstrannu useammaks kuukaudeks eivät nyt mukaan kuuluneet, harmi kyllä :(

Liberon vaipoista kokoon 6 asti on pahvisia tuplapakkauksia (halvin kpl-hinta), megapackeja ja normipaketteja. Ne pahviset sisältää 2 normia ja maksavat muistaakseni 17,90e eli onhan se halvempi kuin ostaa 2 normia cittarista 20e... Mutta koosta 7 ja 8 löytyy enää normisettejä ja niitä kokoja kannattaa hakea cittarista 10e/pkt :)
 
"pettynyt"
Kyllä tuli tänään pettynyt olo kun ei saanut alea mistään mitä oikeasti olisi tarvinnut, laput vaan hyllyllä että ei alea näistä ja näistä. Lapsille ostin muutamat lelut.
 

Yhteistyössä