Saako hylkykissan ampua?

"vieras"
Noilla jutuilla ja palstahistorialla kannattaisi pitää pienempää ääntä omistamistaan aseista ja niillä ampumisista. Poliisi on aseita ja lupia vienyt pienemmistäkin syistä.
 
"HEI"
Soita hänelle, on Uusimaan eläinsuojeluvalvoja, ja hakee kissimirrin pois sieltä. Hoitaa siis juuri Keravan aluetta. Sarita Lindberg, Riihimäki
044 500 0141
seyn.valvoja(at)gmail.com
Riihimäki, Hyvinkää, Loppi, Hausjärvi, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Lammi, Tuulos
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25983494]Noilla jutuilla ja palstahistorialla kannattaisi pitää pienempää ääntä omistamistaan aseista ja niillä ampumisista. Poliisi on aseita ja lupia vienyt pienemmistäkin syistä.[/QUOTE]

Poliisi vie vain luvallisia aseita, ei luvattomia...
 
"Vieras"
Miksi kissoja muka saisi ampua sen enempää kuin koiria? ET saa ampua. Kissa on vailla kotia, naapurisi on julma ihminen kun on toisen hylännyt. Se ei ole kissan vika. Luuletko, että se itse löytää muka uuden kodin itselleen ja kiusallaan kulkee entisen kotinsa lähistlööä? Eläinyhdistykseen kuuluu koditon kissa!!

Kyllä ihmiset voivat olla sydämettömiä... Toivottavasti karman laki on olemassa. Ehkä ensi elämässäsi olet hiiri, joka joutuu kissan ateriaksi.
 
"Vieras"
Jos meinaat ottaa kissan kiinni, niin miksi viet sen ammuttavaksi etkä eläinsuojaan? Haluatko vain päästä tappamaan jonkun elollisen olennon? Saatko siitä tyydytystä? Kotikissat vielä saattavat olla aika luottavaisia ja antavat ottaa itsensä kiinni. Kissa on kokenut kovia ja luuleet ehkä pääsevänsä turvaan, mutta sinä veisitkin sen ammuttavaksi?? Uskomattomia ihmisiä on olemassa.
 

Yhteistyössä