Saako isä lapsen luokseen asumaan

  • Viestiketjun aloittaja Sivusta seuraava
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja hkölhyui;29605223:
No lapsi on varmaan tottunut tuohon systeemiin ja muutokset voisivat pelottaa. Sitä paitsi, kun isä kohta pian kuitenkin eroaa nykyisestäkin kumppanistaan, niin entistä sekavampaa on meno sitten.
Minkä takia naiset on niin kusipäitä, etteivät anna isille mahdollisuutta luoda kunnon suhdetta lapsiinsa?!
Menkää itsekkin eron jälkeen eteenpäin elämässä, älkääkä iniskö!

Stana :D
 
fkfj
Voi ei, miten sekavalta kuulostaa.
Ihmeellistä, miten osa on ihmettelee, miten käy äitisuhteelle, jos lapsen pääasiallinen koti olisi isän luona. Ei kai mitään sen kummempaa kuin nyt kun lapsi on mummolassa..
Tai miten käy mummon ja lapsen suhteelle. Saahan sitä nyt muutenkin ylläpidettyä kuin asumalla siellä.
Tilannetta sen tarkemmin tuntematta ajattelen, että mummo (äidinäiti) pystyisi ehkä paremmin tukemaan tyttärensä vanhemmuutta, joka ei tälläkään hetkellä ole ilmeisesti paras mahdollinen. Mikäli välit vanhempien kesken eivät ole erityisen hyvät, voi äiti etääntyä lapsestaan entisestään, jos asioista pitäisi sopia exän kanssa. Ja tämä ei mielestäni ole lapsen etu.

Näkisin asian aivan samalla tavalla vaikka tapauksen äidin ja isän roolit olisivat toisin päin. Inhoan vanhemmuuskeskusteluissa äiti-isä -vastakkainasetteluja. Omat lapseni elävät vuoroviikoin molempien vanhempiensa kanssa, ja olen ehdottomasti tasavertaisen vanhemmuuden puolestapuhuja. Jos joku on tehnyt töitä isän ja lasten suhteen eteen siitä huolimatta, että omaan niskaan on tullut pelkkää sontaa, niin minä. Lopputulema on kuitenkin ollut kaiken oman kivun, ahdistuksen ja pahoinvoinnin arvoista nyt kun näen, kuinka hyvät suhteet lapsilla on isäänsä.
 
Etä äiti
Alkuperäinen kirjoittaja ikävä tosiasia;29605331:
Koska järjestelmä suosii pillunomistajia. Isät ovat aina altavastaajina.
Ei enää nykyaikana....meillä ihan tasavertaisessa tilanteessa lähihuoltajuus määrättiin käräjäoikeudessa isälle, lähipiiristä ainakin kaksi perhettä, jossa käynyt samalla lailla.
Meillä lapset tosin asuneet kaiken aikaa vuoroviikoin, mutta virallinen osoite siis isällä. (Kumpikaan ei ole maksanut elareita toiselle, lapsilisät puolitettu)
 

Yhteistyössä