Saako mieheltä poistaa hampaat tai jotain jos hän jättää naisen?

  • Viestiketjun aloittaja "ulla"
  • Ensimmäinen viesti
"ulla"
"Hammaslääkärin järkyttävä kosto ex-poikaystävälle

Sunnuntai 29.4.2012 klo 05.39

Hammaslääkäri näki tilaisuutensa koittaneen, kun ex-poikaystävä istahti hänen tuoliinsa vain päiviä sen jälkeen, kun oli jättänyt hänet toisen naisen takia.

Puolalaista hammaslääkäriä Anna Mackowiakia, 34, odottaa vankeusrangaistus. Hammaslääkärinainen ei voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseen, kun ex-poikaystävä Marek Olszskiewski tuli hänen vastaanotolleen hammaskipua valittaen. Mies oli jättänyt Mackowiakin vain päiviä aikaisemmin toisen naisen takia.

Mackowiaki annosteli miehelle tujun annoksen nukutusainetta. Sitten hän kiskoi irti miehen hampaat yksi kerrallaan. Kun mies oli hampaaton, nainen kietoi miehen pään ja leuan niin tiukkaan siteeseen, ettei mies voinut avata suutaan. Kun mies heräsi, ex-tyttöystävä sanoi, että hammasleikkauksessa oli ilmennyt komplikaatioita ja miehen tulisi käydä spesialistilla.

- Yritin olla ammattilainen ja pitää tunteeni irti työstäni. Mutta kun näin hänet makaamassa siinä, ajattelin vain, että mikä k***pää, nainen kertoi Daily Mailin mukaan.

Uusi tyttöystävä jätti

Mies uskoi ex-tyttöystävänsä selityksiä, vaikka ihmettelikin, miksei tuntenut hampaitaan.

- Kun menin kotiin ja katsoin peiliin, en voinut uskoa sitä. Se n****u oli tyhjentänyt suuni. Uusi tyttöystäväni on nyt jättänyt minut sanoen, ettei voi olla hampaattoman miehen kanssa, mies valittaa Daily Mail -lehden mukaan.

- Minun täytyy nyt tuhlata omaisuus proteesiin tai johonkin.

Tapausta tutkitaan lääkärin aseman väärinkäyttönä ja potilaan luottamuksen hyväksikäyttönä. Mackowiak voi saada kolmen vuoden vankeusrangaistuksen.

IL"

Hammaslääkärin järkyttävä kosto ex-poikaystävälle | Hullu maailma | Iltalehti.fi
 
"teajohanna"
No eihän toi oikein ollut, ja rikos tietysti.

Mutta täytyy sanoa, että aika tyhmä jätkä kun moisen jättämistempun jälkeen menee ex-tyttis-hampilääkärille.
 
bud
Alkuperäinen kirjoittaja Rähinä-Reetta;26168009:
Hyvä meininki? =. Karseaa, sairasta niinkuin se kauhuelokuvakin...
No älä ota niin kirjaimellisesti! ;) Aika outoa tuolta mieheltä kyllä oli mennä juuri exänsä vastaanotolle, vaikka ehdottoman järkyttävä ja tuomittava teko olikin.
 
Siis tuo ukkohan ihan kerjäs tota! Kuka hullu nyt ois mennyt pari päivää jättämisen jälkeen exän vastaanotolle, varsinkin kun siinä on se kolmas osapuoli ollut kuvioissa!

Ymmärrän kyllä tuon naisen teon, moni moni muukin oisi noin halunnut tehdä, mutta tämä nainen sen uskalsi!
 
[QUOTE="vieras";26168157]Ei saa poistaa hampaita, mutta kikkelin saa.[/QUOTE]

Kikkelin poistaminen olisi ollut vielä lopullisempaa. :O
 
"heh"
Alkuperäinen kirjoittaja Rähinä-Reetta;26168321:
Ei musta. En vaan näe tuossa uutisessa mitään huvittavaa.
Eihän siinä kukaan kuollut. Oletko tosikko yleensäkin? Jokainen täysjärkinen tietää että hampaiden repiminen suusta ilman lupaa ei ole sallittua. Mutta mikä estää näkemästä asiassa myös huvittavan puolen?
 
Rähinä-Reetta
[QUOTE="heh";26168327]Eihän siinä kukaan kuollut. Oletko tosikko yleensäkin? Jokainen täysjärkinen tietää että hampaiden repiminen suusta ilman lupaa ei ole sallittua. Mutta mikä estää näkemästä asiassa myös huvittavan puolen?[/QUOTE]

Onko sulta revitty kaikki hampaat suusta kerralla? Tiedät miltä se tuntuu jälkeenpäin? Multa on poistettu YKSI vaikeampi hammas, ja olin sen jälkeen 2 viikkoa niin kipeänä etten ole kymmeneen vuoteen uskaltanut mennä toista poistattamaan vaikka pitäisi.
 

Yhteistyössä