Saako teillä lapset seruaavia ruokia/juomia?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Poika 3,5v.

Muroja saa sellaisia missä ei juurikaan sokeria/suolaa/rasvaa. Esim. Elovenan kauratyynyt. Sokeri/suklaa- ym. muroja ei saa.

Keksejä saa jos ollaan kylässä/joku on meillä kylässä.

Jätskiä saa näin kesäisin muutaman kerran viikossa.

Mehua saa saunan jälkeen ja aamiaisella.

Limsaa saa mökillä joskus, muutaman kerran kesässä.

Kaakaosta ei tykkää.

Jogurttia saa päivittäin, luonnonjugurttia.
 
Muroja saa harvoin, ei enää oikein osteta sillä on niin usein jäänyt iso paketti syömättä vanhenemaan (vaikka nehän kyllä kestävät kauan, mutta eihän niitä enää parin kuukauden päästä tee edes mieli). Meilläkin keksit ja jäätelö (sun muut herkut) kuuluvat kahvi-/juhlapöytään. Itsepuristettua mehua syksyllä ja talvella, kesällä pillimehua esim. automatkalla tai muusta "erikoissyystä". Limsaa ei ole koskaan maistanutkaan, odottelen että itse pyytää : ) Keitettyä kaakaota retkillä ja ulkoillessa, kotitekoista jogurttia saa useinkin. Meillä myös tykätään luomuviilistä!
 
Meidän 1v vetää noista vaan jugurttia.
Mehua se on maistanut ja dominokeksiä. Kyllä niitä vielä kerkee elämänsä aikana vetää, ei ole siis mikään kiire niitä sille syötellä.
Juhlissa saa vähän maistaa herkkuja mutta tavallisena arkena ei.
 
Kippuravarvas
Muroja harvemmin kun syö puuroa ,keksejä saa kun vieraita/ollaan kylässä,jätskiä saa sillon tällön,mehua harvemmin,limsaa kerran/kaks maistanut,kaakaota ei tykkää,jogurttia saa joka päivä
 
Saa kaikkea. En jaksa olla ihan niin tarkka... Kaakaota juodaan ehkä pari kertaa kuussa, jätskiä on kesällä syöty pari kertaa viikko. Keksiä on ollu jälkkäriksi muutaman kerran viikossa ja mehua välipalalla. Jugurttia syödään päivittäin, ihan tavallista maustettua jugua. Muroja eivät tykkää syödä ku tosi harvoin. Limua silloin tällöin.
Eikä hampaat varmaan tuosta pilalle mene, janojuomana on vettä ja ruuan jälkeen otetaan aina pastilli/purkka.
 

Yhteistyössä