Saako ylioppilas pukeutua mustaan?

En muista moista kuulleeni - siis että ei saisi pukeutua mustaan.

Se, sopiiko musta yo-juhlien luonteeseen, on taas toinen asia. Minusta se ei sovi kovin hyvin kesäisiin juhliin (sitäpaitsi harvassa ovat ne, joille kova musta väri käy), mutta sehän ihan jokaisen päätettävissä oleva asia. :)
 
Piika-äiti harmaana
Tapasin viime vuonna kokomustaan ja rautakettiinkiin pukeutuneen söpön rippikoululaisen. Itselläni oli feresi yo-pukuna. Siskoni rippiasu oli fuksian punainen housuhame ja musta paita. Ystäväni, joka oli juhliensa aikana viimeisillään ennen synnytystä, pukeutui omaan ylioppilasjuhliinsa maastoteltan väriseen kaftaaniin.

Tänä päivänä ei ole tarkkoja pukeutumiskoodeja, ellei joku Virallinen Taho kutsuunsa kirjoita toivomuksia puvuista. Tämä voi olla hyvä. Tai sitten ei.

Piika-äiti
 
Hyvä kuulla, meillä on nyt hiukan ongelmia, ku siskon piti lainata mun mustaa mekkoa ylppäreihinsä, ja käyttää siis tosi paljon mustaa, tarkoitus oli sitä sitten piristää jollain värikkäällä huivilla tms. Mutta nyt mun mutsi on sitä mieltä, että ylioppilas ei voi laittaa mustaa päälleen, kun kaikilla on aina ollut joku vaaleanpunainen tai valkoinen kotelomekko sen mielestä....
 

Yhteistyössä