Saana Parviainen läväytti tissit blogiin ja lähti hakemaan isompia Virosta

  • Viestiketjun aloittaja Suurpiha
  • Ensimmäinen viesti
Tukkajumala
Jebs, zilikoni, tissit, römpsä, botox. Kansa huokaa ja haukkoo henkeä :D Seuraava leikkaus on tietenkin hommatta kyrpä keskelle otsaa, niin voi sanoa seiskapäivässä että mulla on kyrpä otassa.
 
  • Tykkää
Reactions: emilys
LuuLaa
on nähtävästi blogi mennyt salasanan taakse. Onkohan lie Saana kokenut uuden "romahtamisen"? On kyllä niin epävakaa persoona et hoitoon kuuluisi raukka. Blogissa kirjoittaa olevansa onnellinen ja vahva, mutta todellisuus on hyvinkin erilainen. Sääliksi käy. Nuoren tyton on pahaolla.
 
juuliz
Nokun s tarjos maksua vastaan hymylle ekat tissikuvat, ni ei voi julkasta blogissaan vielä mitään. Tietysti on hyvin mahdollista taas nää ihmisten kustannuksella pelailut, kun joku jossain on heti huolissaan et taasko saanaa on haukuttu niin et blogi suljettu. Saa ehkä yhden puolustestaan puhujan taas tällä tempulla, jonka taustalla on vaan yhtä yksinkertaset syyt ku s kokonaisuudessaan on itsekkin. Ei noin julkisuudenhullu eukko katoa minnekkään niin pitkään aikaan ku saa edes niitä haukkujia blogilleen. Johan on nähty et se sekopää myis vaikka mummonsa toisen jalan kuhan joku jossain siitä lehteen kirjottais.
 
"123"
Saanan blogiin ei luultavasti pääse kukaan ulkopuolinen.
se on piilottanu sen blogin niin ettei kukaan ulkopuolinen pääse sitä lukemaan ellei
itse sinne lukijoita kutsu.
 

Yhteistyössä