Saatiin tarjous kämpästä..mut voisko joku laskea noi prosenttilaskut

"kyy"
Välittäjälle tosiaan 5250e, kuten jo joku vastaskin ja sitten 2100 myyntivoitosta verottajalle.
Teille siis jäisi käteen 170 000e.

Missä asunto sijaitsee? Nythän asuntojen hinnat on vain laskussa, on ostajan markkinat, joten jos oikeasti haluatte myydä, niin voi olla hyvä idea hyväksyä tuo ja muuttaa vuokralle.

Mikä oli pyyntihinta teillä? Kauanko asunto on ollut myynnissä?
 
viaras
Kun tuohon ostohintaan lisätään tehdyt rempat, niin sehän menee kaikkinensa lähelle myyntihintaa. Eli sanotaan se nyt vielä selvällä suomen kielellä, ei tule myyntivoittoa.

Etkö todellakaan osaa laskea 175000 eurosta 3 prosenttia? Ei juma.
 
debiili
Voi päivää. PTT veti omassa sarjassaankin pohjat. Miten sä ylipäätään selviät tuolla kapasiteetilla tässä elämässä? Kysyt asiat mitäs nyt -palstalta?
Jos te pyydätte 179k, niin 175k on helvetin hyvä tarjous, johon pitäis kyllä tarttua. Jos te ette meinaa muuttaa, niin miksi ylipäätään edes laitoitte myyntiin? Ja tuo prosenttilasku....
 
"kyy"
Miksi te laitoitte asunnon myyntiin, jos ette edes ole sitä myymässä oikeasti? Nyt on tullut tarjous, joka on lähes pyyntihinta.
Toi on tosi ikävää, että välittäjät joutuvat tekemään turhaa työtä. Jos te ette hyväksy tätä tarjousta, niin veikkaa, että välittäjä pyytää teiltä kuitenkin sen palkkion, kun tietää että olette huvikseen liikkeellä.
 
Olisin ikionnellinen noin hyvästä tarjouksesta noinkin pian myyntiin laittamisen jälkeen. Hyväksyisin sen enempiä miettimättä. Vuokra-asunto nyt on melko helppo saada vielä. Asunnon myyminen on paljon hankalampaa.
 
urpo bongari
Kannataako ylipäätänsä leikkiä aikuista jos ei osaa edes asuntoa myydä tai laskea yksinkertaista matematiikkaa ja olla vielä niin tyhmä että myy vaikka 2v. ei ole tullut täyteen tai oikeastaan ei ole edes myymässä vaan leikkii vaan myyvänsä....ap olet virallisesti URPO!!
 

Yhteistyössä