Sain wokkipannun ja nyt kaipailen

halikam harmaana
minä wokkaan ihan vain kasviksia, joukkoon kanaa, lihaa, kalkkunaa, kalaa, makkaraa, tai ei mitään, eli sen mukaan mitä pakkasesta/jääkaapista löytyy, sitten joskus laitan joukkoon jonkin valmiin hapanimeläkastikkeen ja syödään riisin kanssa, joskus laitan nuudeleita (keitetty valmiiksi) joukkoon, pyöräytän muutaman kerran, mausteeksi soijaa ja makeaa chilikastiketta, ja nam, hyvää on
 
wokissa voit tehdä lähes mitä vain, mutta ohuen pohjan vuoksi pannulla et voi "keittää" ruokia pitkään, vain hauduttaa miedolla lämmöllä, ja lähes koko ajan sekoitellen..

Wokkiin käy kaikki suikaleet, kasvikset, yms. vain mielikuvitus rajana..
 
minä käytän ihan hirveesti wokkia, ihan kaikkee kasviksia ja sitten joko posssua tai kanaa, nesteenä kookosmaito, tai kerma, soijaa, lainaa kirjastosta aasialaisen keittiön kirjoja ja on siellä ihan wok-ruuankin kirjoja.
 

Yhteistyössä