Se paras lanttulaatikko ohje?

Alkuperäinen kirjoittaja jassåå;25142529:
kuorin ja pilkon lantut, sekä keitän kypsäksi. Soseutan, lisään siirappia, suolaa, pippuria, muskottipähkinää ja kermaa. Sit päälle korppujauhoja ja voinokareita...
mä jätän muskottipähkinän pois, mut muuten sama ohje..ja paistetaan miedolla lämmöllä kauan..
 
"mina"
Maistan aina jokaisesta lantusta palasen ennen kuin pilkon sen kattilaan. Joskus voi olla hyvinkin kitkerää lanttua ja sillä ei laatikkoa pilata. Lanttuja keitetään pitkään ja hartaudella, ihan sellaiseksi punertavaksi asti. Keitinvedet heitetään huut hevon hemmettiin ja soseutetut lantut ohennetaan sopivaksi "puuroksi" kuohukermalla. Lisätään kananmuna tai kaksi määrästä riippuen. Maustetaan siirapilla, suolalla, valkopippurilla ja muskotilla. Päälle korppujauhoja ja voinokareita. Kypsennetään hitaasti miedolla lämmöllä useampi tunti.
 

Yhteistyössä