Sikainfluenssarokotteen oireet taaperoilla?

Meidän 2-vuotias sai eilen iltapäivällä rokotteen. Aamulla oli pientä lämpöä, iltapäivällä yli 38 kuumetta mutta jaksoi hyvin leikkiä ja touhuta. Illalla sitten 7 jälkeen yhtäkkiä väsähti ja kuumetta oli melkein 40 astetta. Väsynyt ja kipeän oloinen oli, mutta ei sanonut mihinkään tiettyyn paikkaan sattuvan.

Miten muilla?
 
meillä ikää kuten edellä. neidille ei tullut oireita. isosisko 5v. sai tänään ja aika kitinä olikin ennen kun meni nukkumaan -pistin sen rokotteen piikkiin. Ei kuitenkaan kuumetta, mut kuuluu se asiaan eteenkin aikuisilla ollut(tutuilla).
 
too
Keskiviiko-aamusta käytiin rokotuksessa 1-vuotiaan kanssa,seuraavana yönä itkettiin pari tuntia,eilen oltiin itkuisia ja hiukan oli lämpöä n.37,5.Viime yö meni hyvin ja tänään tuntuis taas olevan ihan iloinen ja tyytyväinen.
 
viime viikon lauantaina sai meidän 1v neiti piikin. Oireita ei tullut, ei edes punoitusta pistokohdassa. Tiistaina alkoi pieni lunssa, nenä vuotaa, kitinää, hiukka jotain yskän kaltaista. tiedä sitten tuliko rokotteesta vai onko vaan vilustunut. Muuta muuten ei mitään.
 
Eilen sai 1v9kk poika rokotteen. Illalla jalka kipeytyi kovin, itki vaan ja osoitteli jalkaa että "pipi, pipi". Yöllä nousi kuume vähän yli 38, siinä pyörii edelleen. Aamulla ei halunnut astua kipeällä jalalla, edelleen itki että jalka pipi. Mun piti jo antaa särkylääke mutta sitten ilmeisesti kipu liikkumisen myötä vähän hellitti joten en antanutkaan, nyt tuossa touhuilee jo aika normaalisti. Ei valita jalkaa ellei jokin osu siihen. Ehkä päästiin näin pienellä. =)

4 v isosisko sai piikin myös, ei kuumeile eikä kipuile millään tavalla.

Muoks. kuumetta kesti pojalla rokotusta seuraavan päivän ajan (siis lauantaina oli kuumeinen kun perjantaina sai piikin) ja sitten laski. Jalkaa edelleen valittaa jos johonkin osuu mutta muuten oli kaikki oireet lähteneet jo sunnuntaina. =)
 
Meillä 1v. 2kk tyttö sai rokotteen pe. ja seuraavana päivänä nousi kuume ja nyt edelleen huitelee 39 asteen tienoilla, eli neljäs päivä menossa, tilasin lääkärin tälle päivälle, koska ei tunnu enää edes Panadol tai Burana auttavan kuumeen laskuun, tyttö ei syö, mutta juo onneksi kyllä.
Kuinka kauan muilla tuo kuume kestänyt??
 
Alkuperäinen kirjoittaja jkoo:
Meillä 1v. 2kk tyttö sai rokotteen pe. ja seuraavana päivänä nousi kuume ja nyt edelleen huitelee 39 asteen tienoilla, eli neljäs päivä menossa, tilasin lääkärin tälle päivälle, koska ei tunnu enää edes Panadol tai Burana auttavan kuumeen laskuun, tyttö ei syö, mutta juo onneksi kyllä.
Kuinka kauan muilla tuo kuume kestänyt??
Mä melkein epäilisin että tyttö on saanut itse taudin. :( Sikainfluenssan itämisaikahan on 1-7 päivää, joten tartunta on voinut tulla hyvän aikaa ennen rokotusta.
 
Rokotus saatiin viime torstaina , tyttö 2 v.
Sanoisin ettei oireita ...
Laastarin liimakohtiin tuli punoitusihottumaa, tyttö hiaman atooppinen.
Ei muita oireita, ehkä vatsa hieman löysemmällä viikonloppuna. Yöunet normit yms ...
Otettiin kerralla sekä sika, että influ piikki tytölle , toineen toisen reiteen.

Itse kuulun riskiryhmään ja vastaavasti sanoisin ettei tullut oireita.
Ehkä on muutenkin niin paljon kolotuksia ja kipukynnys korkealla ettei tunnukaan ?
 
Meillä rokote saatu kaks viikkoa sitten keskiviikkona,viikonloppuna tuli ihoon näppylöitä mitkä vielä viime ti oli lääkärin mielestä ihan normaalia,mut tänään käyty uudestaan ku on päästä varpaisiin aivan nokkosihottumassa,muuten pieni flunssa viime viikolla.Ja ikää 1v7kk,koskaan oo muuten reagoinut mihinkään rokotteeseen :/
 
Tyttö 2v, kuume nousi n. 8h rokottamisesta 39,2 asteeseen. Laski aina kuumelääkkeellä, kunnes taas nousi reiluun 39... Korkeimmillaan kävi n. 24h rokotuksesta 39,6 asteessa. Tyttö oli myös hyvin väsynyt, joka johtui varmasti myös kuumeesta. Kättä ei oikeastaan aristanut, pystyi sen puolen kyljelläkin nukkumaan. Päätä valitteli kipeäksi pari kertaa.

Tyttö reagoi tosin kuumeella myös puoli vuotta sitten saatuun MPR-rokotteeseen.
 

Yhteistyössä