Silja Europa Lasten festarit/aikataulu?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vierailija, 17.06.2019.

 1. vierailija

  vierailija Vieras

  Hei, ollaan lähdössä lasten kanssa Europalle 22 h risteilylle Tallinnaan. Risteilyllä esiintyy Hevisaurus. Olisiko jollakin ystävällisellä suht tuoretta muistikuvaa, mihin aikaan Lasten Festarien esiintyjät esiintyvät (siis suurin piirtein)? Tai mihin aikaan on tämän kesäinen Heureka show? Kyselen sen takia, että osaisi suunnitella ruokailut paremmin (mahdolliset pöytävaraukset tai mikä kattaus buffettiin). Googlen avulla ei tunnu löytyvän mitään. Kiitos, jos joku osaa auttaa! <3 :)
   
  #1
 2. vierailija

  vierailija Vieras

  Eipä taida olla risteilyjen aikataulua julkistettu vielä, koska ei Tallinkin sivuilta löydy Hevisaurukselle kuin esiintymispäivämäärät ja -paikat.

  Kannattaa muuten varmaan suoraan kysyä ko firmasta, niin saa oikeaa tietoa. Mutta onhan se kiva vetää sit itkupotkuraivari laivalla, kun palstalla sanottiin, että Hevisaurus esiintyy klo 19.30 ja esitys olikin klo 19....
   
  #2
 3. vierailija

  vierailija Vieras

  Ei kuulu tyyliini, mutta kiitos silti "asiallisesta" vastauksesta. Näitä Lasten Festareitahan on ympäri vuotta, eli lähinnä olisin kiinnostunut siitä, onko lähiaikoina esiintymiset olleet esim. klo 18 vai klo 20.30. Eli toivoisin vastauksia hlöiltä, jotka ovat käyneet kyseisissä tilaisuuksissa vaikkapa viimeisen vuoden aikana.
   
  #3
 4. vierailija

  vierailija Vieras

  Edelleen varmaan helpoiten ja varmimman vastauksen aikataulusta saat, kun soitat Tallinksiljalle tai käyt myymälässä.
   
  #4
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti