Sisarusrattaat!

  • Viestiketjun aloittaja gbip
  • Ensimmäinen viesti
gbip
Hei!

Lapsemme on 1v ja pari kuukautta kun uusi vauva syntyy heinäkuussa.

Kertokaahan MIKÄ OLISI PARHAAT SISARUSRATTAAT heille? Ei ole tyttö ihan laihuliini ja syntyväkin lapsi on aika pyöreä kai syntyessään.. :) jos noilla asioilla nyt on merkitystä.. Ainakaan en halua että siis kauhean tiukasti joutuu vaikka talvivaatteissa rattaissa vieretysten olemaan.

Eli suhteellisen KAPEAT toivoisin rattaiden olevan ja PIENET etupyörät ja kuitenkin LAPSILLA tilaa istua?! Ja pienempikin voisi maata siis sen ekan puolivuotta ainakin?

SUOSITELKAA KILTIT MINULLE! <3

kiitos hirveesti!
 
Oran rattaita mä suosittelisin. Meillä oli vanhat sellaset ja meni paikasta kuin paikasta, leveys 74cm muistaakseni. Mutta, sitä tilaa ei kyllä hirveesti vaan voi jäädä jos haluat kapeat kärryt. Meillä 16kg ja 90cm 1,5 vuotias ja puolivuotias vauva olivat kuin sillit purkissa niissä.

Nyt on emmaljungan mitkä-nyt-olikaan ja tilaa on kivemmin istua. Mutta ovat huonommat työntää kuin orat. ja huimasti leveämmät, ei todella mene paikkaan kuin paikkaan....
 
meillä on 1v. ja 4v. pojilla emmaljungan tuplat, käytettynä hankin ja korjautin rikkinäiset kohdat, 2002 vuodelta, kestävät, tilavat ja muutenkin mukavat mielestäni...

4v. on erityislapsi jonka takia meillä on tuplat oltava
 
vieras
Meillä on Emmaljungan uusi malli Twin nitro, joka on ulkomitoiltaan pieni ja menee ihanan pieneen kasaan esim autoon pakatessa, silti sisämitoiltaan käsittääkseni markkinoiden väljimpiä. Näppärät kääntyvät etupyörät. Suosittelen!
 
kap
Meillä Brion twinetet. Tilaa nyt ei ihan hirveästi ole, kun kapeat kerran ovat, mutta hyvät peruskärryt ovat olleet ja kuomun alle mahtuu hyvin istumaan vähän pitempikin lapsi. hintakin on kohtuullinen. Miinuksena pienehkö tavarakori.
 
vieras
meillä on phil ja ted's vibet. Suosittelen! Näissä lapset päällekkäin, ekan puoli vuotta vauva makuuasennossa ja sitten kumpikin ratasistuimissa. Tosi näppärät, pienet ulkomitoiltaan ja kasattuna menee tosi pieneen tilaan autossa yms. Ei ole tingitty yksityiskohdissa ja laadussa, monet asiat mietitty paljon pitemmälle kuin muissa tuntemissani vaunumerkeissä.
Phil ja tedsillä myös sport-malli, mutta vibeissä on mielestäni parempia ominaisuuksia, kannattaa käydä kaupassa katsomassa ja vertailemassa.
Miinuspuolena, että nämä ovat tosi kalliit rattaat. Mutta esim. meillä ainoa vaihtoehto, koska ainoat jotka mahtuu hissiin ja ovesta.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja kap:
Meillä Brion twinetet. Tilaa nyt ei ihan hirveästi ole, kun kapeat kerran ovat, mutta hyvät peruskärryt ovat olleet ja kuomun alle mahtuu hyvin istumaan vähän pitempikin lapsi. hintakin on kohtuullinen. Miinuksena pienehkö tavarakori.
Meillä on samat ja mun mielestä ne on todella ahtaat istua ja jos talvella haluaa laittaa vaikka esim. taljan lapsen alle niin huh huh.Sielä ovat kuin sillit purkissa niin kuin joku tässä jo sano
 
Anteeksi nyt vähän tyhmä kysymys mutta kun ollaan meillekin jonkinlaisia kärryjä hommaamassa ja noita phil ja ted's monet tuntuu kehuvan. Mutta ainakin kuvissa näyttää sille että se alempi lapsi tuijottaa sen ylemmän lapsen takapuolta. Eihän se tietty ihan pienenä haittaa mutta sitten isompana kun alkaa jo maisematkin enemmän kiinnostaa niin voi jo haitata jos naaman edessä on vaan toisen selkäosa. Vai hämääkö noi kuvat vain, miten se oikeesti on? Livenä en oo viä käynyt kattomassa..
 

Yhteistyössä