Sisko jätti 3,5v ja 6,5v kahdestaan kotiin!

  • Viestiketjun aloittaja aamumaksa
  • Ensimmäinen viesti
aamumaksa
En tiedä teistä, mutta minusta asia ei ole ok. Sisko siis jätti nuo tytöt kahdestaan kotiin, kun vein 8-vuotiaansa jalkapalloharjoituksiin. Vienti vei aikaa n 30-40min.

Itse en uskaltaisi. Onko teistä normaalia ja ok?
 
"viiraska"
Olen jättänyt kaksi rauhallista ja neuvokasta tuonikäistä lasta tuoksi ajaksi yksin. Pari lasta on, joita en jättäisi/jättänyt alle kouluikäisenä ollenkaan toisten lasten kanssa.
 
määä
Sisko varmaan tuntee lapsensa paremmin kuin sinä, joten en olis huolissani. Toiset lapset voi olla hetken yksinkin, esim. oma 5-vuotiaani jää lähes aina sisälle puuhastelemaan omiaan, kun me lähdetään pihalle.
 
"hiphei"
Aika pitkä aika kyllä.Tosin lapsille on varmaan kerrottu mitä tehdä jos tulee hätä? Osaako käyttää puhelinta? Osaako mennä naapuriin?

Ollaan harjoiteltu viikonloppu-aamuisin yksinoloa max. 30 min koiralenkin ajaksi, niin, että toinen vanhemmista nukkuu yläkerrassa. Eli ei tietenkään oikeasti ole yksin ja voi herätttää äidin tai isän halutessaan. Oikeasti yksin on ollut max. 10min kun haen postin ja jään suusta kiinni naapurin kanssa. Lapsi myös haluaa usein odottaa autossa jos käyn kaupasta "hakemassa vain yhden jutun äkkiä". Kertaakaan ei ole näissä ollut ongelmaa.
 
667
Kyllä tuon ikäiset voi hyvin jättää viikoksi kotiin, kun vanhemmat menevät parantamaan parisuhdettaan Kanarialle. Ruokaa ja muumivideoita pitää vain varata riittävästi.
 

Yhteistyössä