Sisustusapua...

  • Viestiketjun aloittaja Harmaalla lattialle matto
  • Ensimmäinen viesti
Harmaalla lattialle matto
Kaipaisin hieman apua sisustamisessa.. meillä on vaaleanharmaat lattiat, joten minkä väristä mattoo kannattaisi suunnitella keittiöön, olohuoneeseen ja eteiseen? Keittiö on valkoinen + tosi tumman harmaat (lähes mustat) tasot, ruokapöytä ja tuolit valkoiset. Olohuoneessa huonekalut on valkoisia ja sohva harmaa (sohva entisestä asunnosta tuotu ja ehkä liian lähellä lattian sävyä). Seinät valkoiset.

Saa myös laittaa linkkiä.sopivan tyyppisiin mattoihin.
 
Harmaalle lattialle matto
Siis tykkään ihan valkoinen, harmaa ja musta.. selkeetä ja yksinkertaista. En kovin haluaisi mitään väriläikkää. Lähinnä mietin et onko musta tai tumman harmaa liian hallitseva/ruma v.harmaalla lattialla? Olisiko valkoinen/ vaalea matto parempi?
 
vierailija
Pitäiskö kaikkiin tiloihin olla valkoinen matto? Hieman huoletuttaa toi kuinka saada valkoiset matot pysymään puhtaina...
Tykkään matoista ja meidän harmaalla latialla on tummemman harmaita pyöreitä mattoja. Niitä siirtelen sen mukaan, missä haluan seisoskellamut ovensuussa ja hellan edessä on vakiomatot. Toimii hyvin ja voi pestä koneessa kun eivät ole suuria. Tilaisin tuolta 2-3 samanväristä. Ne mun matot on alunperin kylppärimattoja, monen vuoden takaa. Maalatulla ei saa olla liukkaita, mut sitä varten voi laittaa kumiverkkoa alle, ei luista. Noista nykyisistä jää helposti lattiaan sitä matonpohjaa. Värit saat valita itse:
http://sydanmaami.suomalainenverkkokauppa.fi/tuote/128/virkattu-pyorea-matto
 

Yhteistyössä