Sisustusapuja?

Moikka Plussalaiset

Olen vähän aikaa sitten muuttanut isompaan kämppään ja pitäisi hieman kalusteita ja somistetta ostella. Kämppä on kooltaan 77,5m2 ja kaikkialla muualla on tammimosaiikkiparketti, paitsi keittiössä jossa on korkkilattia.

- Olohuoneen seinät ovat muuten jäänvalkoiset, paitsi yksi seinä on maitokahvin ruskea.
- Työhuoneen seinät ovat vaaleanvihreät
- Makuuhuoneen seinät ovat samanlaiset kuin olohuoneessa, eli yksi seinä on maitokahvin ruskea ja loput valkoiset.
- Keittiössä on valkoiset seinät

Minkä värisiä kalusteita laittaisitte eri huoneisiin ja millä tyylillä itse sisustaisitte kämpän. Olen 29-vuotias nuorimies ja itse pidän kovasti ilmailuun ja mereen liittyvistä asioista ja talonpoikaistyylistä.

Tummia vai vaaleita kalusteita, minkä värisiä verhoja jne.

Lisäksi kaipaisin vinkkiä, mistä kannattaisi lähteä kyselemään keittiön kaapin kunnostuksia. Ovat täyttä tammea, joten pelkkä hionta, petsaus ja lakkaus päälle riittäisi vallan mainiosti. Mahdollisesti pari kaapin runkoa olisi myös menossa uusiksi.

Neuvoista kiittäen

Nebulus

 
Sulla on sen verran laaja kysymys, että ehdottaisin ihan sisustussuunnittelijan apua tai kysele kavereiltasi, olisiko heillä joku tuttu, joka tietäisi sisustusjutuista. Minusta sun kämppä pitää ihan itse nähdä, että osaisi sanoa jotain. Vaikuttaa, että kämpässäsi on aikas laadukkaat materiaalit: tammea, korkkia, parkettia..
 
Moi!

Kurkkaappa meidän Facebook-sivuilla kevään trendejä: http://www.facebook.com/vallila

Vallilalta lyötyy talonpoikais-aiheita ja merellistä tunnelmaa, esim Tanja Orsjoen Styyrpuuri http://www.facebook.com/vallila?v=photos#!/photo.php?pid=4575210&id=88053556613

Tai alla oleva Matleena Issakaisen Konin Kesä


http://www.vallilanet.com/bs_files/136?1268986670

Terveisin Vallilan Väki
 

Yhteistyössä