ei-leipuri
Heips! Kakku-apuja kaipailisin...
Ostin tuota sokerimassaa tytön synttärikakkua varten, ja käytöstä vähän vinkkejä kyselisin.
Lätkästäänkö se kaulittu massa suoraan kakun päälle, vai kannattaako laittaa jotain väliin?
Miten reunat sais siistiksi? Vaahtokarkkikuorrutteella levy jää vekeille...
Voiko tuon massan päälle tehdö vaikka kermavaahdolla pursotuksia, vai valuuko ne?
Ja muutenki kakkuvinkkejä sais antaa, ei jaksais aina sitä samaa mansikka-sitruunarahka täytettä käyttää
Ostin tuota sokerimassaa tytön synttärikakkua varten, ja käytöstä vähän vinkkejä kyselisin.
Lätkästäänkö se kaulittu massa suoraan kakun päälle, vai kannattaako laittaa jotain väliin?
Miten reunat sais siistiksi? Vaahtokarkkikuorrutteella levy jää vekeille...
Voiko tuon massan päälle tehdö vaikka kermavaahdolla pursotuksia, vai valuuko ne?
Ja muutenki kakkuvinkkejä sais antaa, ei jaksais aina sitä samaa mansikka-sitruunarahka täytettä käyttää