Sokerimassan käyttö?

  • Viestiketjun aloittaja ei-leipuri
  • Ensimmäinen viesti
ei-leipuri
Heips! Kakku-apuja kaipailisin...
Ostin tuota sokerimassaa tytön synttärikakkua varten, ja käytöstä vähän vinkkejä kyselisin.
Lätkästäänkö se kaulittu massa suoraan kakun päälle, vai kannattaako laittaa jotain väliin?
Miten reunat sais siistiksi? Vaahtokarkkikuorrutteella levy jää vekeille...
Voiko tuon massan päälle tehdö vaikka kermavaahdolla pursotuksia, vai valuuko ne?

Ja muutenki kakkuvinkkejä sais antaa, ei jaksais aina sitä samaa mansikka-sitruunarahka täytettä käyttää :)
 
Meillä on viikonloppuna synttärit ja oon laittamassa kakun päälle sokerimassakuorrutteen.

Sokerimassahan kaulitaan tomusokerin päällä ja levitetään kakun päälle. Ylimääräiset leikataan reunoilta pois. Kakun ja sokerimassan väliin laitan itse joko kermavaahtoa tai sitten teen sokerikreemin (Kinuskikissa ). Kakkusilotinta kannattaa käyttää sokerimassan tasoittamiseksi, ettei esimerkiksi nimenomaan reunat jää "epäsiistin" näköisiksi.
 

Yhteistyössä