Sokerirasituksesta, onkohan tullut merkkausvirhe,vai onko kellään ollut näin?

  • Viestiketjun aloittaja paastosokeri
  • Ensimmäinen viesti
paastosokeri
Hei!

Mieltäni jäi perjantaisesta sokerirasituskokeesta vaivaamaan sellainen asia, että mitä luulette onkohan tullut kirjausvirhe tuloksissa, vai onko tällaiset tulokset mahdollisia? Odotan neljättä lastani ( 28vkoa) ja jokaiselta on ollut radi. Eka trasitus tehtiin 12vkolla ja arvot ok. Nyt perjantaina tehtiin toinen arvot oli:

Paasto 4.0
1H 8.9
2H 10.4

Aiemmin tuo 1 ja 2tunnin arvot on ollut ns.toisinpäin, siis tunnin arvo aina isompi. Tämä selviää kyllä tietenkin tk:ssa myöhemmin, mutta kiinnostaa jos teillä oisi kokemusta moisesta, tai aiheesta niin olisin kiinnostunut kuulemaan lisää.

Jouluisin terveisin vierailija jonka la 7.3. Ja aktiivi seurailija.

Ihanaa joulunodotusta kaikille!
 
"Sammakko"
Hei!

Mulla oli ekassa raskaudessa ihan samanlainen tulos ja suurinpiirtein samoilla viikoillakin, eli kyllä se tulos varmaan on ihan oikein eikä mikään virhe. :) Mullekin siis silloin tuli radi-dg ja myöhemmin insuliinit.
 
Mullakin oli toisessa raskaudessa toisen rasituksen tulokset niin että 2t arvo olikin sitä tunnin arvoa korkeampi. Ja oli vielä just sen 8.6 eli rd diagnoosihan siitä tuli. Kolmannessa raskaudessa selvisin ilman radia ja nyt tässä neljännessä on vielä se toinen edessä keväämmällä. Saas nähä miten sillon käy :)
 

Yhteistyössä