Sonisphereen iskenyt trombi, lavat hajalla ja keikat peruttu :O

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
http://www.stara.fi/2010/08/08/taysin-kaaos-porin-rockfestareilla-keikkoja-peruttu-esiintymislavat-hajalla/

Viihdelehti Staran juuri saamien tietojen mukaan tilanne Porin Sonisphere-festivaaleilla on parhaillaan kaoottinen. Festivaalialueelle iskenyt trombi on tehnyt erittäin pahaa jälkeä. Lisätietoja hetken kuluttua.

Tapahtuman kahdesta esiintymislavasta molemmat ovat kärsineet pahoja vaurioita. Kakkoslava on tuhoutunut täysin ja esimerkiksi sen katosta puuttuu puolet. Kaikki lavalle suunnitellut esiintymiset on viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan peruttu. Peruuntuneiden joukossa on myös Mötley Crue -yhtyeen keikka.

Ykköslavalle, eli päälavalla, on katossa ammottavia reikiä ja sekä sen sivu- että takaseinät ovat tuhoutuneet kokonaan. Päälavan keikat ovat nekin tällä hetkellä vaakalaudalla.
 
ap
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Useita+loukkaantui+rajuilman+isketty%C3%A4+Sonisphere-festivaalille/1135259178147?ref=rss

Pori. Useita ihmisiä on loukkaantunut rajuilman iskettyä Sonisphere-konsertin pitopaikalle Porissa. Rajuilma lennätti festivaalialueen aitarakennelmia ja kojuja. Valtaosa loukkaantumisista on ensitietojen mukaan lieviä.

Poliisin mukaan kyseessä oli syöksyvirtaus, joka lähti lehtokentältä ja kulki Porin keskustan itäpuolelta kirjurinluodon alueelle.

Lisäksi alueella on kaatunut useita puita, lentokentällä yksi kone on vaurioitunut ja kellareihin on tulvinut vettä.
 
Ei taas
Tulossa kohti Tamperetta ukkostutkan mukaan, ja lujaa. Taasko tänään on myrsy?

http://saa.aina.fi/lightning/ukkonen.htm

Ketään siellä reitillä, minkälaista on nyt ukonilma?

 

Yhteistyössä