Sopiiko Onneli ja Anneli 5-vuotiaalle?

  • Viestiketjun aloittaja "Niinu"
  • Ensimmäinen viesti
"Niinu"
Onko Onneli ja Anneli sopiva elokuva pian 5v täyttävälle, suht herkälle lapselle? Välillä tuntuu että pienistäkin jännittävistä asioista tulee pelkoja, joten olisi kiva tietää etukäteen onko tässä elokuvassa mahdollisesti sellaisia kohtauksia, mistä voisi tulla pelkoja?
 
"digeridoo"
Sopi mainiosti ainakin 4,5 ja 5v tytöille, eikä kumpikaan tutunut pelkäävän mitään kohtauksia, eikä aikuisen mieleenkään kyllä jäänyt ainuttakaan liian jännää kohtaa. Eli suosittelen kyllä.
 
"Hanna"
Kävin katsomassa tämän lapseni kanssa, hän on 6v ja näytti yleisössä olevan paljon pienempiäkin lapsia.

Ei ollut mitään pelottavaa kohtaa tässä, yksi takaa-ajo kohtaus siinä oli kun onnelin ja annelin naapurissa kävi varas, mutta ei se minusta mikään pelottava ollut. Muuten oli sellaista tasaista juttua.

Ihan mukava elokuva oli.
 
läppä
Rohkea 6-vuotias tyttö tylsistyi jopa. Minustakin aikuisena aika pitkäveteinen toteutus, rakastin kirjaa lapsena ja edelleen luen sen silloin tällöin itsekseni, mutta se lumo ei oikein välittynyt leffassa.

Ei ollut kovin jännä siis eikä mitään säpsyjä jäänyt. Yksi pikkupoika kyllä lukitaan pakastinhuoneeseen, mutta sekin syö siellä innoissaan jäätelöä kun löydetään, ajatus ahdistaa vain aikuista.
 
Meídän lapset ihan kohta 4 v sekä 7 v olivat serkkujen kanssa katsomassa, ikähaitari 3-8 vuotta ja kaikki tykkäs. Meidän 4 v pelkäs pikkusen kun oltiin katsomassa Rölliä ja sen takia vähän arasteli elokuviin lähtöä, mutta ei kuulemma pelännyt ollenkaan. =)

Tuli muuten mieleen, että jos on arka lapsi niin kannatta etukäteen vaikka katsoo traileri netistä ja myös kertoa, että siellä elokuvasalissa sitten sammutetaan kaikki valot. ;)
 

Yhteistyössä