Sopiva hoitomuoto

Hei,

Haluaisin kuulla kokemuksia kehitysviiveisten lasten vanhemmilta hoitomuodoista. Onko integroitu päiväkotiryhmä parempi kuin erityisryhmä? Haluaisimme lapesemme pääsevän integroituun ryhmään, koska mutu-tuntumalla toisten terveiden lasten seura ja leikit tekisivät varmasti hyvää. Näissä ryhmissä paikat täynnä emmekä saa siirtoa,koska meillä on erityisryhmäpaikka.

Kuinka joustavia teidän päiväkodeissa ollaan? Meillä ei esim. suostuta antamaan lapsen tultua terapiasta klo 9 jälkeen aamupalaa/mehua,koska se aiheuttaisi lisätyötä.En oikein jaksa sitä ymmärtää...Jos et pue lapselle aamulla pitkiä kalsareita collareitten alle, niin ei niitä laiteta päälle, vaikka lämpimiä vaihtovaatteita kassi pullollaan.Jos silmälasit kassin pohjalla kotelossa, ei niitä kaiveta sieltä esiin, vaikka tiedetään lapsen niitä kätytävän.Olenko ihan nipo, kun tuommoiset asiat ottaa päähän?
 
Ehdottomasti integroituun ryhmään! Lapsi ottaa mallia muista ikäisistään ja mahdollisesti oppii *peukku*

Oma poika oli ensin vuoden normiryhmässä avustajan kanssa ja nyt siirtyi viime syksynä erityislastenryhmään. (Hän on kylläkin vaikeasti monivammainen että siirto olo normaali toimenpide).
Siellä ollaan hyvissä käsissä, tajuavat laittaa oikeat vaatteet päälle vaikka ne odottelisikin siellä repun pohjalla. Maalaisjärkeä käyttävät B)
 

Yhteistyössä