Jos ruokaohjeessa (marinadi) lukee sormisuolaa, niin eiks tavallinen käy...? Tuleeks huono?
Ha! Vai puhdasta suolaa, joka on vähemmän suolaista kuin "tavallinen". Liekö suoraan gourmet-suola-tehtaan markkinointimateriaalista napattua kukkua? Mikä mahtaa olla se aina, joka maistuu enemmän suolalta kuin suola? Jotain tällaistahan tavallisessa suolassa täytyy olla, jos puhdas natriumkloridi ei maistu yhtä suolaiselta kuin ruokasuola.Alkuperäinen kirjoittaja ellanhelmi:Gourmet-suola on puhdasta suolaa, jonka maku ei ole kitkerä vaan hienostunut.
Gourmet suola on vähemmän suolaista kuin tavallinen suola, mutta paljon maittavamman makuista.
Jep, maistamalla kyllä huomaa heti "tavallisen" suolan ja gourmet-sormisuolan eron.Alkuperäinen kirjoittaja m:Paradoksi, suoloissa on kuin onkin eroja, kehotan ennakkoluulottomasti maistelemaan!
Oletteko kuulleet kidevedestä? Kiteytyneet aineet sisältävät vesimolekyylejä. Eli hienostuneen maun takana olisi suurempi kideveden määrä.Ha! Vai puhdasta suolaa, joka on vähemmän suolaista kuin "tavallinen". Liekö suoraan gourmet-suola-tehtaan markkinointimateriaalista napattua kukkua? Mikä mahtaa olla se aina, joka maistuu enemmän suolalta kuin suola? Jotain tällaistahan tavallisessa suolassa täytyy olla, jos puhdas natriumkloridi ei maistu yhtä suolaiselta kuin ruokasuola.
Tavallinen ruokasuolahan on yli 99 prosenttisesti suolaa, vaikka siihen hieman jodideja meillä lisätäänkin. Olisiko kuitenkin niin, että miedomman ja sivistyneemmän maun antavat gourmet-suolat ovat vähemmän puhtaita kuin normaali ruokasuola.