soveltuuko Muumi-läppäri jo 3 -vuotiaalle?

  • Viestiketjun aloittaja mimmu
  • Ensimmäinen viesti
mimmu
Lasten Parhaat kirjakerhosta sais sellaisen postikulujen hinnalla, kun hommaa uuden asiakkaan. Jäin vaan miettiin et osaako 3 vee jo tosiaan tota käyttää? Tehtävät vaikutti aika vaikeilta mielestäni juuri 3 vuotta täyttäneelle. ONko jonkun 3 vuotiaalla jo läppäri ja miten hyvin osaa sitä käyttää? Ja vanhempien näkökulmat kiinnostais myös!
 
Meillon likka 3v8kk ja sai pukilta tommosen. Yksi leikki siinä on semmonen jonka jo osaa, ja senki ko pitää tunnistaa sanoja kuvista. "Etsi sana camping" ja hää ettii teltan kuvan. :D Mut oppinee numerot ton avulla ainaki, jos ei mulla pinna riitä... :whistle:
 
Meillä 3 v tykkää tosi paljon, osaa siihen asti missä pitää tunnistaa numerot ja kirjaimet. Mutta ei osaa sanoja kirjoittaa, eikä esim. hahmota mitkä on vokaaleja. Minusta se ei mitään haittaa, enhän minäkään osaa koneellani kaikkea tehdä mitä sillä voisi tehdä =)
 
vieras
meillä 2,5v sai pukilta ja hyvin viihtyy sen parissa. ei toki osaa kaikkia tehtäviä tehdä, esim sanoja kirjoittaa mutta eiköhän siinä idea olekin että on eri tasoisia tehtäviä jotta jaksaa sitten useamman vuoden sillä leikkiä. jos kaikki tehtävät olis helppoja ei varmaan kauan jaksais mielenkiinto pysyä..
 
Tutun 3-v tytöllä on: osaa helpoimmat tehtävät, mut eikös se vaan oo hyvä että on sitten vielä haastetta pidemmäksikin aikaa? Esim. oikeat kirjoitustehtävät on tosi haastavia, mutta kirjaiden tunnistus sujuu jo kohtalaisesti. Itse hommaisin just siksi, että ei olisi vaan parin kuukauden/viikon innostus.
 

Yhteistyössä