suolen häiriö

  • Viestiketjun aloittaja äiti-75
  • Ensimmäinen viesti
äiti-75
Hei,

vauvallamme (1,5 kuukautta) on ollut syntymästään saakka ongelmia vatsan toiminnan kanssa. Vauva todella itkuinen, vatsa ei toimi ja nyt viimeisten 2 viikon aikana pulauttelu on muuttunut ajoittain melko rajuksi oksenteluksi. Vauvan paino ei nouse riittävästi ja tästä syystä nyt jouduttu/päästy tarkempiin tutkimuksiin. Vauva ei suostu syömään läheskään riittävästi ja "kuihtuu" silmissä. Mitään syytä ei ole vielä tähän löytynyt (tehty vatsan uä ja vatsan röntgen) ja seuraavaksi edessä on varjoainekuvaus.

Maitoallergia on jo poissuljettu (neocate ei lievittänyt oireita ollenkaan). Onko kenelläkään kokemusta vastaavasta ja mikä on paljastunut syyksi? Meillä vauva joutuu varmasti kohta sisälle sairaalaan, koska kotikonstein ei enää saada pysymään tarvittavaa ravintomäärää sisällä. Vauva ollut jo kertaalleen sairaalassa ja tilanteen rauhoituttua pääsi kotiin. Paniikki on kauhea, olisi hienoa, jos löytyisi kohtalotoveri/tovereita.
 
Heippa! Meidän pojalla todettiin hirschbrungin tauti kun hän oli 5kk,vatsa ei toiminut koskaan,mutta poika söi ja nukkui hyvin(ei ollut koskaan vaivaa,vaikka olisi luullut)joskus sain kuumemittarilla härnäämällä kakkaa tulemaan,mutta normaalia toimintaa ei ollut.
Hänellä oli niin paha tilanne että koko paksusuoli oli viallinen.kehottaisin pyytämään tarkempia tutkimuksia,sairaus voidaan todeta varmaksi ainoastaan ottamalla koepaloja suolesta,varjoainekuvauksilla ei näkynyt meidän tapauksessa mitään poikkeavaa.poikamme menehtyi 2,5v enterokoliitiin (1999) :'( voit laittaa y-viestiä jos haluat tietää enemmän :hug: <br><br>
 

Yhteistyössä