Suomalainen äijä raiskas taas useita lapsia!!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Pirkanmaan käräjäoikeus määräsi keski-ikäisen miehen vangittavaksi torstaina.
Keski-ikäinen tamperelainen mies määrättiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa vangittavaksi todennäköisin syin kahdeksasta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Poliisi otti miehen kiinni maanantaina. Epäillyt törkeät seksuaaliset hyväksikäytöt ovat tapahtuneet Itä-Tampereen alueella yksityisellä paikalla tämän vuoden aikana, poliisi tiedottaa.

Tapaukseen ei epäillä liittyvän muita epäiltyjä kuin nyt vangittu henkilö.

Rikosten uhreja on useita. Poliisi pitää mahdollisena, että uhreja voi tutkinnan edetessä ilmestyä lisää. Lasten tarkempia ikiä ja tapahtumapaikkaa ei kerrota, sillä lasten ja heidän läheistensä yksityisyyttä halutaan suojata.

Suojellakseen lasten ja heidän läheistensä yksityisyyttä poliisi ei kerro tapahtumapaikkaa tai lasten tarkempia ikiä.

Lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset ja niihin liittyvät yksityiskohdat ovat lain mukaan salassapidettäviä asioita.
 
vierailija
Tamperelaismies vangittiin epäiltynä lasten hyväksikäytöstä - Poliisi: "Poikkeuksellinen tapaus"
Torstai 11.5.2017 klo 16.34

Poliisin mukaan tutkinnassa ei ole ilmennyt, että tapaukseen liittyisi useampia tekijöitä. Vangittua epäiltyä on kuulusteltu kahdesti.

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi tänään torstaina vuonna 1977 syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä kahdeksasta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Epäiltyä on tutkinnanjohtaja Hannu Kallioniemen mukaan kuulusteltu kaksi kertaa.

- En lähde avaamaan, onko epäilty kiistänyt vai myöntänyt teot. Teemme nyt kuulustelut ensin ja katsomme sitten, mitä voimme kertoa asiasta julkisuuteen.

Tapauksen yksityiskohtien selvittely on poliisilla yhä työn alla. Tutkinnassa ei kuitenkaan ole ilmennyt, että tekijöitä olisi vangitun miehen lisäksi mukana useampia. Epäillyn rikosvyyhdin laajuus on kuitenkin yllättänyt tutkijan.

- Kun tapausta lähdettiin selvittämään, odotuksena ei ollut että kyseessä on näin laaja tapaus. Tämänhetkisten tietojen mukaan kyse on kahdeksasta eri lapsesta. Pirkanmaan ja oman kokemukseni mittakaavassa tämä on poikkeuksellinen tapaus. Olen ollut tutkinnanjohtajana 15 vuoden ajan. Tällaisia ei usein tule vastaan, Kallioniemi sanoo.

Tapahtumapaikka Itä-Tampere

Epäillyt rikokset tapahtuivat tämän vuoden tammikuun ja toukokuun seitsemännen päivän välillä Itä-Tampereella, jossa myös epäilty itse asuu. Kallioniemen mukaan epäilty ja uhrit eivät ole keskenään sukulaisia.

Jotta rikosten tunnusmerkistö täyttyy, uhrien on oltava alle 16-vuotiaita. Kallioniemen mukaan tässä vaiheessa tutkintaa ei ole ilmennyt, että uhreja olisi enemmän kuin kahdeksan.

Poliisi ei voi kommentoida tapausta tarkemmin, koska lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset ja niihin liittyvät yksityiskohdat ovat lain mukaan salassapidettäviä asioita.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705112200131849_u0.shtml
 

Yhteistyössä