suuret juhlat

Hei! Ajattelin kysellä vinkkejä ruuanlaittoon oikein isolle porukalle (n.50 henkee). Oiskohan jotain "oikeeta" ruokaa, mitä vois suht helpolla niin monelle tehdä vai kannattaisko tehdä esim. salaatteja tai muuta? Mitä mieltä olette? Kiitoksia jo etukäteen!
 
Minä tekisin paellaa, ja sen vois tehdä valmiiksi ja sitten lämmittää muurikassa syöjien mukaan, jos sinulla on muurinpohja pannu niin siihennsaa ainakin 20 henk ruuan samaan aikaan, ja sitten kun syövät salaattia, niin lämmittää lisää, tai papas tietysti olisi jos on kaaksi muurikaa, ja kaasua! Kunnosn ruoka kannattaa ain atehdä isolle porukkalle, muuten joutuu tekee niin hirmuisesti kaiken laista.
 
Teksin kiusausta (janson, broiler, lohi, kinkku tms)
Tai sitten vaikka keittoa, jos vaan kattiloita löytyy (keittoa kehoitetaan varaamaan 3-5dl/ruokailija) eli monta kattilaa täytyy löytyä.
sitten tulee mieleen myös chili con carne

Nää voi kaikki tehdä etukäteen ja sitten joko paistaa/keittää valmiksi ennen h-hetkeä tai vain lämmittää.
 
Miten ois esim. kasvissose- tai kalakeitto. Lisukkeeksi vaikka riisipiirakoita+munavoit/ patonkia + levitteet. Kasvissosekeiton kaveriksi sopis myös piirakat (esim. kinkkupiirakka), jonka voi tehdä aiemmin pakastimeen.

Pataruuat onnistuu myös hyvin isolle porukalle.

Lihoista paistit, fileet jne. on myös helppo valmistaa kokonaisena ja sitten siivuttaa. Lisukkeeksi perunat ja kastike. Höyrykasvikset on myös helppoja.
 

Yhteistyössä