sydämen sivuääni aikuisella

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja vieras, 19.01.2010.

 1. vieras

  vieras Vieras

  Onko kenelläkään kuulunut? Mitä siitä seurannut? Tutkimuksia?
   
  #1
 2. DarkVanillaDevil

  DarkVanillaDevil Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  06.06.2006
  Viestejä:
  1 764
  Saadut tykkäykset:
  0
  On kuullut tk lääkäri, yksityinen ei :) eikä se tk lääkärikään enää seur kerralla sitä enää kuullu...esitti vaan sillo eka kerran et synnyinnäinen...hiippaläppä vuotaa ;-) just just
   
  #2
 3. vieras2

  vieras2 Vieras

  Itseänikin kiinnostaisi. Mulla sivuääni tutkittiin 6. luokalla, mutta olin aika pieni ymmärtääkseni ihan koko asiaa. Eikä mulle mitään muuta sanottu, kuin että kaikki on ihan ok. Lähinnä vaan sitä voiko siitä seurata jotain vakavaa (eli voiko vaiva pahentua tai onko se yhteydessä muihin sairauksiin) ja mistä se yleensä johtuu?
   
  #3
 4. Äippä

  Äippä Vieras

  Mulla kuului joskus työterveyslääkärillä. Totesi että tutkitaan mutta sitten unohtui ja myöhemmin mun alalla "ajat ovat muuttuneet"..
   
  #4
 5. +

  + Vieras

  mulla kuulus lapsena... äiti kertoi nyt kun oma vauva syntyi... eipä koskaan kukaan lääkäri sitä mulle ole sanonut? eli mä uskon että noi sivuäänet menee ja tulee..
   
  #5
 6. Hertta

  Hertta Vieras

  Mulla kuului sivuääni kun oli sydänlihas tulehtunut jonkun flunssan jälkitautina. Lapsilla voi kuulua sivuääni ihan normikuumeessa, näin olen kuullut, ilman että olisi vaarallista.
   
  #6
 7. vieras

  vieras Vieras

  jokaisella ihmisellä kuuluu jossain vaiheessa sivuääni. suurinosa ei vaan osu juuri sillä samaisella hetkellä lääkärin stetoskoopin alle. on siis useimmiten normaalia ja tulee juuri veren virtauksen äänistä.
   
  #7
 8. Elina

  Elina Vieras

  Itse olen juuri itku kurkussa googlaamassa aiheesta, ja sitä kautta osuin tänne. Olin viime viikolla terveystarkastuksessa ja lääkäri kuuli kaulan kohdalta valtimosta sivuäänen, kukaan ei ole koskaan ennen mitään kuullut. Nyt pelottaa, mutta kun luen kommenttejanne niin ehkä minulla ei välttämättä ole vakavaa sairautta. Sain vasta 2,5 kk kuluttua ajan sydänultraan.
   
  #8
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti