Syksyn 2007 lapsettomuushoidoista syntyneet kullanmurut

Hei!

Meillä neiti on jo 6 kk ensi tiistaina, painoa yli 7 kg ja pituutta noin 68 cm, vahvistunee neuvolassa maanantaina. Kiinteää menee jo purkillinen päivässä ja tyttö voi hyvin! Ensimmäiset hampaat ovat ilmestyneet, taputetaan ja kieritään.

Hyvää joulun jatkoa!

t. Saara
 
Tuupe toivottaa hyvää alkanutta vuotta. Eilen alkoi sanailemaan väyväyväyvä ja huojuu konttausasennossa. Odotan sitä oivalluksen hetkeä ja herran ilmettä kun tajuaa pääsevänsä eteenpäin. Unet muuttuneet levottomammiksi, pyörii ja heräilee. Yömaidon vaihdoimme veteen, jotta yöruokailu vähenisi. Painaa 9,5 kg, oikea isäntämies.

lutuliini ja Tuupe kohta 8 kk
 
Hei taas! Meidän "Inkku" on 7 kk vanha, maaliskuun alussa saadaan tietää kuinka paljon painaa, mutta arviolta on 70 cm pitkä ja yli 8 kiloa reilusti painaa... Hän ryömii takaperin kuin rapu (ei vielä konttaa), taputtaa käsiään yhteen, jokeltelee jo useilla konsonanteilla ja vokaaleilla, naksuttelee kieltänsä kitalakeen ja on aivan ihana!!! Paitsi että ei nuku kunnolla öisin. Ilmeisesti liikkumaan opettelu tekee sen että yöunet ovat mitä sattuu. Hän heräilee hyvänä yönä noin 3 kertaa ja huonona 8 kertaa ja vielä valvoo 1-1.5 h keskellä yötä ilman että olisi nälkä. Ihan vain unehtiminen on häiriöistä.

Tuupehan on todellakin kunnon isäntämies! Saran kanssa tyttösemme on aikalailla samoissa mitoissa! Miten teillä muilla menee? Ehdittekö edes enää lukea tätä pinoa??

t. Saara ja Inkku
 
Bee
Moi!

Meidän tyttö täytti 31.1 6kk ja on oikein aurinkoinen neitonen!
Kovasti haluaisi nousta seisomaan, istuminen ei kiinnosta, eikä oikein ryömiminenkään. Ryömii kyllä kun oikein innostuu, mieluiten kuitenkin pyörii eteenpäin. :D

Meillä on 7kk tarkastus kuun lopussa, mutta arvelisin mittojen olevan n.70cm ja 7kg, aika hoikka tyttö siis.

Yöt on meillä kans aika menoa, hyvänä yönä syödään vaan pari kertaa, huonona ollaan myös tunnin pari hereillä ja läpsitään äitiä naamaan tai kääntyillään sata kertaa mahalleen. ;) Parempia unia odotellessa.. :D

Lukemassa käyn kyllä aina välillä, unohtuu vaan aina jättää oma puumerkki!

Mukavaa uutta vuotta 2009 kaikille äideille ja mussukoille!

Bee ja tyttö 6kk10pv
 
Saralle puhkesi toissapäivänä hammas alaleukaan ja viereinen hammas jo kuultaa ikenen läpi =). Ikää tytöllä ensiviikolla 7 kk.

Tuettuna istuu, esim syöttötuolissa. Muuten ei liiku kuin pyörii ja kierii.
Yöt nukkuu omassa sängyssään, toisina öina herää kerran toisinä ei ollenkaan =)

-anjamarita-
 
Saran neuvola terveiset =) =)

Ikä: huomenna 7 kk
Paino: 7900 g
Pituus 67,5 cm
Pää: 44,9 cm

Hyväntuulinen tyttö, kasvu sopusuhtainen ja paino sopiva. Suositellaan paljon lattialla oloa jotta voi harjoittaa itsenäistä liikkumistaan.
 
täällä kans käyty 7kk neuvolassa
pituutta 70cm
painoa 6910g
neuvolan täti sanoi että kun on niin liikkuvainen lapsi niin ymmärtää miksi niin kevyt ja paino ei nouse kovin nopeesti käski vain syöttää tiheämpään meillä ryömitään hypitään sylissä ja taputellaan pöytää ja noustaan välillä lähes konttaus asentoon paino kontrolli 2 viikon päästä
 
Heips,

Piti tänään käydä tarkistamassa pikkumiehen 6kk strategisetmitat

paino 7735g
pituus 69cm
pipokoko 43,2cm

Kasvu menee tasan keskikäyrällä ja muutenkin taidot ikäisen tasolla :)
Samalla mallilla jatketaan ja uusia makuja maistellaan jatkossakin B)
 
Saran neuvola terveisiä:



Ikä: 8kk
Pituus: 69cm (6kk,65.2cm; 4kk,62.2cm; 2kk,55.2cm; synt 50cm)
Paino: 8300g (6kk,7440g; 4kk,6390g; 2kk,5255g; synt 4275g)
Pää: 45.2cm (6kk,44.1cm; 4kk,42.7cm; 2kk,40.7cm; synt 36cm)

Suloinen tyttö! Sydän, keuhkot, korvat kunnossa. Ei vielä istu tai konttaa, pyörii selältä mahalleen jne. Syö ja nukkuu hyvin. Seuraavan kerran neuvolaan 10 kk iässä.

Me olemme menossa Turkkiin anoppilaan kesäkuun alussa kun sara on vähän yli 10 kk. Olen miettinyt mitä ottaisi mukaan??? Onko muilla ideoita tarpeellisista asioista/ tavaroista???

anjamarita ja Sara 8kk
 
Hei kaikille! Pitkän hiljaiselon jälkeen ehdin kirjoittaa meidän kuulumisia. Pikku neitimme täytti juuri 1-vuoden, vauvasta kasvoi taapero ainakin kirjojen mukaan. Kävelyä harjoitellaan ja kuhmuja ja mustelmia on alkanut nousta tästä syystä neidin otsaan ja päähän. Hiekkalaatikko leikit ovat in sekä vauvauinti jossa vielä käydään.
1-vuotis neuvolassa neidille mitattiin pituutta 74 cm ja painoa 8400g, terve tyttö ja osaa ilmaista tunteitaan...ainakin äidin ja isän mielestä! Nyt edessä ihana kesä ja mökille meno. Kuinka onnellinen sitä voikaan olla tästä pienestä lahjasta!
Ihanaa kevättä ja kesää kaikille!
Kuunlilja ja neiti
 
Saran neuvola terveiset

Ikä: noin 10 kk
Pituus: 72.6 cm
Paino: 8805 g
Pää: 46.5 cm

Hapanmaito tuotteita aloitellaan, Varaa hyvin jalkoihinsa, ei vielä konttaa -> pyörii ja kierii edelleen, nostelee peppua lupaavasti. 6 hammasta.
 
Viikon kuluttua 1-vuotispäivä. Tuupe kävelee jo ilman tukea 5-6 askelta. Kolmas hammas puskee ikenen läpi. 10-kk-neuvolassa painoi jo 10,8 ja pituutta oli 77 cm, pää 49. Ensi viikolla uudet mitat. Ihanaa kun on jo kesä. Kohta haemme pihalle hiekkaa laatikollisen ja istahdamme siihen leikkimään. Keinuakin on jo kokeiltu.

Lutuliini ja Tuupe melkein 1 v.
 
Huomenna lähdetään sinne Turkin matkalle Saran kanssa kahdeksi viikoksi, Ollaan viikko anoppilassa ja vikko Alanyassa. Mies lähti jo viikko sitten sunnuntaina autolla, oli ollut keskiviikkona perillä. Toivottavasti lentomatka menee hyvin ja Saralla ei ota kovasti nousut ja laskut korviin.

Anja ja Sara n. 10,5 kk =)
 
Reissut reissuttu. Sara ei ollut moksiskaan lentokoneessa. menomatkalla nousun aikaan nukkui. Mummo ja ukki turkissa oli niin ihastuneita tyttöön, niin ja tietty muut sukulaiset.

Itse sain pahan vatsataudin ja olin päivän tiputuksessa sairaalassa + antibiootti kuurilla. Nyt kaikki ok.

Turkissa oli tosi kuuma, neljääkymmentä lähenteli toisina päivinä.

Sara oli elementissään kun sai huomiota ja pussailijoita vaan riitti. Ei vierastanut ketään. Nyt täällä totutellaa hulabaloo viikkojen jälkeen taas hiljaiseloon tytön ja kissojen kanssa.

Anja ja Sara huomenna 11kk
 
heipä hei! pitkästä aikaa. On jääny tänne kirjoittelu kun työt alkoi 2 viikkoa sitten.

Sara täyttää tänään 1 v :heart: :heart:

Kaksi viikkoa sitten neuvolassa pituutta 74 cm ja painoa 9265 g. Sara ei pidä kiirettä, hän vasta alkoi ryömimään kuukausi, nyt muutaman kottaus askeleen välillä ottaa ennenkuin taas alkaa ryömimään. Joka paikassa on ja kerkee joka paikkaan hetkessä.

Neuvolan täti laittoi kyllä lähetteen fysioterapeutille kun ei halua istua muualla kuin tuolissa ja rattaissa, siis kun laittaa lattialle istumaan heti heittäytyy selälleen, niin ja ei itse nouse istuma-asentoon.

Parisuhteessa kanssa vähän ongelmaa, mies asustellut viimeisen kuukauden muualla. Käy kyllä Saraa katsomassa monta kertaa viikossa ja vapaapäivinä on Saran kanssa. Katsellaan.

Hyvää kesää kaikille :flower: =)
 
Hei kaikille!
Tämä sivusto kävi kovin tutuksi ja tärkeäksi odotuksen aikana, nyt ollaan selvästi eletty eteen päin. Meidän neiti kasvaa kovalla vauhdilla. Hän oppi kävelemään 1v ja 2kk iässä ja nyt mennään jo lujaa. Aloitimme päiväkoti kokeilun tällä viikolla, palaan itse takaisin töihin ensi viikolla, joten uusi syksy on edessä. Neidin paino tuottaa vieläkin harmia, on niin nirso ja vaihtelevainen syömään, että saa oikein miettiä mitä hänelle tarjoaa. Pituutta on 78 cm ja painoa 8540 g. Mutta varsin energinen pakkaus tuo neiti on, ehtii todella joka paikkaan... Reipasta ja innostavaa syksyä kaikille! On ollut mukava jakaa arkielämän ihmeitä kanssanne! Kuunlilja
 

Yhteistyössä