Syntyikö vauvasi noin viikolla 30?

  • Viestiketjun aloittaja möksö
  • Ensimmäinen viesti
möksö
Löytyisikö täältä ketään, jolla olisi kokemusta noin viikon 30 tienoilla syntyneestä pikkuisesta? Kiinnostaisi tietää, millainen oli aika synnytyksen jälkeen ja kuinka kauan vauva oli sairaalassa jne.
 
mun poika synty viikolla 32+6 vuosi sitten maaliskuussa. Lapsi voi hyvin,oli vaan pieni 44cm ja 2100g. Poika joutu olemaan kolme viikkoa sairaalassa. Kaikki sujui hyvin,en vaan imettänyt koska olisi täytynyt poika opettaa siihen..ei oikeen jaksanuyt imeä ku tuttipullosta vaa. Tuttelilla kasvoi hyvin B)
 
Meidän tyttö syntyi rv 31+4. Painoa oli 1820g ja pituutta 43,5cm. Vajaa kuukaus oltiin sairaalassa, lähinnä vaan kasvamassa. Minunkin imetys oli tosi vähäistä,kun meillä oli käytössä keskos korvike. Mutta hyvin tyttö on kasvanut ilman imetystä. Paino kontrolleissa käytiin neuvolassa viikon välein ja siihen päälle sit muut kontrolli käynnit. Nyt tyttö on 10kk ikäinen vipeltäjä, eikä kukaan huomaa että on syntynyt keskosena jos ei itse sitä sano.
 
Meidän poika on syntynyt vuonna 2003 rv:lla 29+5 ja tyttö syntyi 2kk sitten rv:lla 35+5. Poika painoi syntyessään 970g ja 36cm. 2kk oli teholla hoidossa. Täysin terve on. :) Tyttö painoi syntyessään 2kg520g ja pääsi heti vierihoitoon, viikon päästä päästiin kotiin. :)
 

Yhteistyössä