syökö teiän 11k -1v kotiruokaa jo kokoajan ja juoko normaalia maitoa?

  • Viestiketjun aloittaja ?
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Purkkiruokaa vielä enimmäkseen syö, maitoa ollaan alettu juuri antaa korvikkeen sijaan, maitoa ei ole koskaan tarvinnut nukahtamiseen, aina nukahtanut hienosti itsekseen.
 
storm
purkkiruokaa söi vielä tuolloin, usein vieläkin ja ikää on jo 1v5kk. Tarvii vieläkin nukahtamiseen maitoa pullosta, vuoden ikäisenä aloin totuttaa normaaliin maitoon
 
Juo lähinnä korviketta vielä välillä hörppii normimaitoa (oli vähä ongelmaa siirtymisessä ja se o nyt sitte venynyt)
Kotiruokaa syö yleensä toisen ruuan ja toinen purkista. Joskus molemmat koti ja joskus purkista vaihtelee.
Ei juo tuttipullosta enään. Mukin reunasta tai pillillä useimmiten ja ikää kohta 1v2kk.
 
Mein 11 kuinen söi tavallista ruokaa vielä muutama viikko sitten (aloitti 10 kuisena) mutta ei enää, sillä hällä vissiin jokin allergia. Tavallista maitoa ei juonut, mutta ruoan joukossa sitä käytettiin. Nyt käytössä erikoiskorvikkeet.

Ei tarvitse nukahtamiseen pulloa, mutta hörppii kyllä iltamaidon sängyssä usein. Ennen ei annettu sitäkään kuin harvoin, mutta nyt tosiaan on oettu kaikki keinot käyttöön jotta saadaan lapselle parempi olo ja annettu täten se iltapullokin sänkyyn.

Esikko ei enää tässä iässä edes pulloa käyttänyt.
 
pömppis
syö kotiruokaa lähes aina, paitsi tietty jos on jotain tosi mausteista. ruuan kanssa juo tavallista maitoa, iltamaito ja aamumaito on ainoastaan korviketta. ei ole koskaan tarvinnut pulloa nukahtamiseen. minusta 1v on hyvä ikä alkaa opetella itsestään nukahtamista, siis ilman pulloa.
 
---
Yleensä kotiruokaa,vähemmillä mausteilla. Maito on vielä korviketta kun tavallinen ei käynyt,mutta nyt kohta ois tarkoitus kokeilla uudelleen,tyttö 1v2kk. Lasista juo,tuttipullo ei ikinä kelvannut.Ei kyl oo paha,ainakaan mun mielestä, jos 1-2 krt vrk näin pieni pullosta juo,varmaan meilläkin jois jos ois kelvannut.
 
1,5v: toinen syö kotiruokaa ja toinen purkkisapuskaa. Ei jostain syystä kelpaa oikein äidin pöperöt ja paino sen verran alakäyrillä että tärkeintä mulle että syö edes jotakin. Äidin ruokia syöviä kaksonen on yläkäyrillä, ja syö kaikkea mitä tarjotaan.

Tavallista maitoa tosin hylaversiona mennyt hiukan alle 1v iästä lähtien.
 
ikää 1 v 3 kk
Meillä syödään vielä purkista ja osin kotiruokaa. Tavallinen maito ei sovi joten juo korviketta. Iltamaito tai siis vika imetys jäi pois 1 v 1 kk eikä silloin siihen nukahtanu.
 
BJ harmaana
Meidän poika täyttää huomenna vuoden. Syö yleensä lounaalla vihannessosetta ja päivälliseksi sitä mitä muukin perhe. Tavallista rasvatonta maitoa on saanut jo useamman viikon. Illalla juo vielä pari desiä korviketta, mutta sen jälkeen pestään vielä hampaat, eikä poika siis nukahda pulloon.
 

Yhteistyössä