Syyskuun söpöliinit <3 Joulukuu

  • Viestiketjun aloittaja aikamoinenjuttu
  • Ensimmäinen viesti
aikamoinenjuttu
*UUSI* Syyskuun söpöliinit <3 Joulukuu



Meitä on jo 9 odottajaa!!

Laskettu aika (LA)
nimimerkki/ikä/monesko lapsi/synnytyssairaala/sukupuoli (tyttöolo/poikaolo)


30.8.2015 Aikamoinenjuttu/27/2/TAYS

2.9.2015 tofferiina82/32/2/KAKS
2.9.2015 RouvaAA/22/2/HUS
2.9.2015 uusielämä/36/6/LS

5.9.2015 LR6/27/2

6.9.2015 kärsimätön odottaja/ 22 / 3 / TAYS
6.9.2015 maijjup/31/3/ulkomaat
6.9.2015 lotta1/26/1/JS tai NKL

7.9.2015/desire_/27/2/K-HKS


Synnytyssairaaloista käytetyt lyhenteet:

JS = Jorvin sairaala
SAS = Salon aluesairaala
Kät, KOS = Kätilöopisto
NKL = Naistenklinikka
PS = Porvoon sairaala
LUS = Länsi-Uudenmaan Aluesairaala (Tammisaari)
EKKS = Etelä-Karjalan Keskussairaala
HYS = Hyvinkään aluesairaala
K-HKS = Kanta-Hämeen Keskussairaala
K-PKS = Keski-Pohjanmaan Keskussairaala
KAKS= Kainuun keskussairaala
K-SKS = Keski-Suomen Keskussairaala
KOKS = Kotkan/Kymenlaakson sairaala
KYS = Kuopion Yliopistollinen Sairaala
Kät/H = Kätilöopisto, Haikaranpesä
LAS = Lahden aluesairaala
LKS = Lapin Keskussairaala
LOAS= Loimaan aluesairaala
LPKS = Länsi-Pohjan Keskussairaala
LS = Lohjan aluesairaala
MKS = Mikkelin keskussairaala
OAS = Oulaskankaan aluesairaala
OYS = Oulun Yliopistollinen Sairaala
PHKS = Päijät-Hämeen Keskussairaala
PKKS = Pohjois-Karjalan Keskussairaala
Ras = Raahen aluesairaala
SKS= Savonlinnan keskussairaala
SeKS = Seinäjoen Keskussairaala
SatKS = Satakunnan Keskussairaala
TAYS = Tampereen Yliopistollinen Sairaala
TYKS = Turun Yliopistollinen Keskussairaala
VAS = Vammalan aluesairaala
VKS = Vaasan Keskussairaala
VSAS = Vakka-Suomen aluesairaala
ÅCS = Ålands centralsjukhus

HUOMIO!
Mikäli haluat Facebookin salaiseen ryhmään, laita yksityisviestiä käyttäjälle "aikamoinenjuttu", kera facebook nimesi ja pienen kuvauksen profiilikuvastasi. Lisään sinut sen jälken ryhmään. Ryhmää ei löydä hakukentällä.


Edelliset keskustelut:


Päivityspyynnöt punaisella, kiitos!
(Ohje: Viestinkirjoitusruudussa "maalaa" ensin teksti, jota haluat muokata. Sitten painat B-painiketta (Bold). Sen jälkeen paina A-painiketta (Text color) ja pääset valitsemaan haluamasi värin. Valitse punainen.)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
"Jeejeejee"
Täälläkin l.a. kai elokuun puolella, mutta kai se menee näin ekan kanssa syyskuun puolelle... JÄNNITTÄÄ. Ei olla vielä miehen kanssa kerrottu vielä kenellekään, ei edes vanhemimlle ja nyt tiedossa kaksi päivää viinistä ja graavikalasta kieltäytymistä sekä omien että appivanhempien joulupöydissä :D Halutaan pitkittää tätä ja nautiskella ja odotella että kaikki on hyvin. Nyt mun laskujen mukaan 5+3 menossa. IIK!
 
Heippa, tulin etsimään josko syyskkuisten ryhmää jo löytyisi ja olihan täällä pari muutakin :) Maanataina 22.12 ensimmäinen haalea plussa jouluaattona digillä varmistettu. Laskurin mukaan la 03.09.2015. Ennestään 1 tyttö 2013 ja kaavittu keskenmeno elokuussa, tämä siis todella odotettu raskaus :) Toivottavasti pian saadaan lisää odottavia :)

4+0 :)
 
Moikka!

Täällä kanssa yks plussannut. Jouluaaton aattona sain tosi tosi haalean haamun. Joulupäivän aamuna oli jo hyvin näkyvissä. Kolmas raskaus, ennestään pojat 10/11 ja 08/13. Laskettu aika laskurista riippuen 5. tai 6. syyskuuta. Asun ulkomailla, mutta aikasemmissakin raskauksissa oon aina kaksplussalla pyörinyt.

6.9.2015/maijjup/31/3/ulkomaat
 
Viimeksi muokattu:
LR6
Tänään plussasin tasavahvat viivat. Tuntemuksia oli tuntunut jo hetken aikaa, joten periaatteessa osasin odottaa positiivista tulosta :) Fb-ryhmästä laitoin viestiä.
 
Viimeksi muokattu:
Moi! Täällä kans ylläri plussa. Poika syntyi viime maaliskuussa, saatiin hänet hoitojen avulla. Nyt luomuraskaus :) la on 2.9.2015. En osaa tällä tabletilla värjätä punaiseksi tekstiä. Tietääkö joku miten se tapahtuu? :)
 
Helou! Eilen plussattu kahden vuoden odottelujen jälkeen! Olo on hieman häkeltynyt sillä olimme ajatelleet että joutuisimme järeämpiin lapsettomuushoitohin heti helmikuussa , mutta nyt luomuraskaus! :) Laskettu aika näyttäisi olevan 6.9.2015 laskurin mukaan. Toivotaan nyt että kaikki menee hyvin! Onnea myös muille plussanneille!

6.9.2015/lotta1/26/1/JS tai NKL
 
Moikka kaikille!

Täällä kans yks plussannut joka tulee joukkoon mukaan! :) toisesta kierrosta napsahti.

LA 7.9.2015/desire_/27/2/K-HKS

Ekasta ei ollut muita plussan jälkeisiä oireita kun kauhia nälkä ja huono oli mutta nyt on koko päivän tuntunut mahassa hassulta. Ei ole kipeä, mutta jotenkin kolottaa ????
 
Täällä olisi yks hätähousu kanssa varovasti liittymässä mukaan. Haamuja oon testaillut pari päivää, tänään tuli jo vähän vahvempi viiva ja huomenna varmistan vielä digillä :) LA olis omien laskujen mukaan 11.9, esikoinen löytyy 9/13, tämä siis toinen raskaus. Synnytyssairaala TAYS.
 
  • Tykkää
Reactions: äitiäiti76
Moi! Täällä yks plussannut lisää! Joulupäivänä haalea plussa, nyt sit tullut kunnon plussat testeihin :)Mut saa lisätä listaan : 4.9 kem-ma/ikä 27/2. Lapsi/KYS. Jospa noi tiedot nyt oli kaikki mitä tartti laittaa(kännyllä tosi hankala käyttäää!! :/ ) onko fb:ssä olemassa jotain ryhmää? Siellä tulis ehkä käytyä useammin :)
 
Täällä myös yksi 24.12 plussannut. Mukava joululahja. Olen ollut lapsettomuushoidoissa tämän syksyn ja esikoinen saanut myös hoidolla alkunsa. Nyt siis kauan odotettu plussa, jonka varmistin digillä 29.12 ja se näytti raskaana 2-3. Laskettuaika olisi nyt 5.9.2015. Varovaisesti tässä nyt mennään ja toivotaan että kaikki menee hyvin. Esikko täyttää ensi kesänä 5- vuotta, joten ihan kiva olisi jo sisarus hänelle saada. Varhaisultraa varaan ensi viikolla, kun poli palaa joulutauolta. Osuu varmaan tonne viikolle 4.
Eli mulle voisi päivittää: 5.9.2015/Miukula/34/2lapsi/TYKS

Miukula rv 4+5
 

Yhteistyössä