Syyskuun Sydänkäpyset *S Y Y S K U U*

kolmatta päivää selässä poltot. aamulla 6-9 välillä tuli säännöllisesti 10min välein mut loppu. muuten tullu 15-30min välein TODELLA kivuliaita.. yöllä en saanu pahemmin nukuttua ku aina ku sai silmät kii ja meinas nukahtaa niin heräs polttoon taas. eilisen ja tän päivän aika limatulppaa tullu ihan huolella, välillä jopa vaaleenpunasena... neuvolassa käyty ja sielä oli kaikki hyvin. neuvolatäti sano ihmettelevänsä jos ei pian tuu lähtöö ja käski siten olla alkuviikosta yhteydessä suoraa tayssiin jos mitää ei tapahdu...
40+6
 
Onnittelut ruutiselle ja mysanille:flower:

tiikkoselle:hug: ja voimia, toivottavasti paikat aukiaa nyt..

Paljompa porukka kärsii supistuskivuista. mulla kyllä supistelee,muttei kipiästi =) Ja tiiän kyllä ku ne oikeat supistukset tulee. ne on niitä POLTTOJA!! =)

Meijän toiseksi nuorimmainen synty niinku "eilen" eli 39+2 ja tuo nuorimmainen synty niinku "huomenna" eli 39+4... taitaa tämä neiti mennä piiiiiitkästi pitemmälle:D Päättää nyt kasvaa sitten kunnolla.

Tultiin tuossa aamu"lenkiltä" puiston,kaupan ja kirjaston kautta ja olihan kylmä trrrr... onneksi otin kalsarit jalkaaan,muuten olisin yllä paleltunu täysin.... ja nyt vähän aivastuttaa,toivottavasti ei tuu flunssaa....:snotty:

ovikello soi... moi

pai ja tyty 39+3
 
Onnea helmi76 tyttösestä! :flower: ja kiitos vinkeistä! Kyseessä reikiintynyt yläviisuri, ei ole vielä ien tulehtunut. Tähän vaivaan auttoi panadol ;) Täytyy ottaa aamulla yhteyttä hammashoitoon, jos tilanne on samanlainen vielä.
 
Mädchen, Panadolistakin joskus hyötyä ;)

helmi76 onnea tytöstä, tuo 42+2 kyllä masensi kovasti, kauheaa jos joutuu vielä kaks viikkoa odottamaan omaansa...

tiikkoselle vaan tsemppiä, kurjaa hommaa :( Ootko soitellut ja kysellyt nyt josko jotain apua sais?

Hipsunen, näkis vaan koska ne äitiä ajattelee. Mäkin sanoin ä-polilla etten pian jaksa enää synnyttää kun ei öisin saa nukuttua säryiltä ja kivuilta, niin sanoivat vaan että kummasti ne voimat synnytykseen löytyy. Äidin jaksamisesta viis, se on niin tämän maan sairaaloiden tyyli!! Miten teillä muuten sujuu?

Pai-30, supisteluja täälläkin, sellaisia pienenpieniä menkkajomotuksia, muttei mitään oikeasti kipeitä... Missä ne meiltä luuraa :D

Kävely on niin vaikeaa nyt, sattuu ihan kamalasti ja joudun menemään tosi hitaasti. Voisko tää ennakoida mitään??? Kokeneemmat? Pikkuisen pikkuisen oli taas vihertävää limaa aamulla paperissa, mutta sitä nyt on jo reilun viikon ollut.
Varmaan noi kivutkin on vaan kovia liitoskipuja. Tai jotain.
 
Hei tänne, ja kiitos Santulle mun puolesta tehdystä ilmoituksesta :) Olen tosiaan niin armottoman huono itse kirjoittelemaan ,vaikakin täällä aina välillä käynkin teitä kurkkimassa :).

Meillä tosiaan syntyi "pieni" prinsessa 29.8. mitoiltaan 4110g ja 54cm. Käynnistyksellä mentiin vaikka viikot ei ihan täysiä ollutkaan. Alun alkaen suuri kokoepäily siis tähän syynä ja aikamoinen pallukkahan sieltä sitten tulikin :heart:

Nyt päivät niiin täynnä ihanaa vauvantuoksuista elämää. Neiti vaan on niin riippuvainen,että hyvä,että vessaan pääsee käymään nyt kun mieskin on palannut isyyslomalta töihin. Mutta ihanaahan tämä on :heart:

Mutta palailen mielelläni joukkoonne jos vielä huolitte...

Ja onnea kaikille muillekkin vauvaantuneille ja tsemppiä vielä omia kääröjään odottaville :)


oliivimaria+Neiti Pullaposki 3vkoa+3pvää
 
zophie: en oo ees aatellu, ku supistukset lähtee taas harvenemaan... nyt saattaa väli olla puolikin tuntia : / panadolin ja lämpötyynyn, itkun ja kiroilun avulla siis eteenpäin. ei kai tää voi montaa päivää enää kestää? ja koska vauvalla on kaikki hyvin, ni niitä ei tunnu kiinnostavan miten mie voin.. oon ihan helvetin väsynyt, kivulias, itkunen ja epätoivonen, mut hei, eihän se merkkaa mitään... :headwall:
 
tiikkonen, niinpä. Toi on just tota tuttua touhua mitä täälläkin päin harrastetaan. Kaverihan kärsi 3vrk, kesällä. To meni synnärille kovien pääkipujen takia, alkoivat käynnistelemään. Vedet meni pe-aamuna, cytoteciä, oksitosiinitippaa jne. Avautuminen tyssäsi 4cm ja maanantaiaamuna vasta tekivät sektion. Kaveri ei nukkunut yhtään ja olo oli todellla kamala. Mutta vauva voi hyvin niin mitäpä siinä äidin oloja ihmettelemään...
 
Minulla on ollut migreenejä 2-3 kertaa viikossa koko viimeisen kolmanneksen ajan. Ne väsyttävät kovasti. Lisäksi viimeisen viikon kipeitä suppareita myös öisin, jotka väsyttävät... eli ihan uupumuksen takia. 3 cm oli jo valmiiksi auki, joten ihan nollasta ei onneksi aloiteta :) Ja jos tämä ei toimi, niin sitten katsellaan myöhemmin uudelleen, kun viikkja on niin vähän vielä kuitenkin (39+0...).
 
Heippa! Meille syntyi terve peikko-poika Tiistaina 20.9 klo 17.16. rv 39+5.

Synnytys käynnistettiin kalvojen puhkaisulla ja kesto kokonaisuudessaan 5 tuntia. Kaikki hyvin nyt ja kotona jo ollaan :)

Kertoilen synnytyksestä (oli todellista horroria : / ) sitten myöhemmin enemmän.

Onneksi teillä muillakin ihan kohta sitkeä odotus palkitaan :) Jaksamista ponnistukseen :hug:

Mustikka ja peikko-poika 2 päivää :)
 
Pikaisesti maanantaisen venyneen äitipolikontrollin kuulumiset!

Tyttö tuli!!!! 19.9 klo 21.33 Mitat 3825g /49,5cm ja pään ympärys 36cm.

KOhonneen verenpaineen vuoksi siis ottivat heti käynnistykseen (kait koska saleissa oli tilaa ja mulla oli jo edellisyönä säännöllisesti supistellut ja sitten päivällä siellä kontrollissakin piirtyi käyrälle ). Synnytyksen kesto 3,5tuntia siis pisin synnytykseni :) Kertomusta myöhemmin. Nyt kotiuduttiin ja ihmetellään mille ruvetaan!!!
 
Taas syntynyt pikkuisia. Onnea kaikille nyyteistä!! :flower:

Branwen tsemppiä! toivottavasti pääset pian tositoimiin.

Tiikkonen : / Toivottavasti tulis vauhtia tuohon pian, ettei tarvitse kauaa kärvistellä.

Täällä ei niin mitään. Särkee vaan eikä pääse kävelemään kunnolla, eikä yöllä meinannu päästä sängystäkään ylös. Mut muuten mennään niinku ennenkin. Maanantaita ootellessa.

Tänään ollaan miehen kanssa leivottu pakkaseen valmiiks että on sitte jotain vieraita varten. Ja tutit ja tuttipullotkin tuli keitettyä eilen =)

Anoppi tulee meille maanantaina itäsuomesta, kun haluaa päästä heti näkemään ensimmäisen lapsenlapsensa =)

Nyt syömään ja leffan pariin =)

Paljon supistustuulia kaikille että päästään tositoimiin!
 
Täähän alkaa olee yhtä Onnea!! Eli onnea kaikille kenellä nyytti tuhisee kainalossa!

Zophie Toi on kyllä niin totta!! Jos vauva voi hyvin niin pitäähän se äidin jaksaa!! Ihan P*rseestä!!

Meillä mennyt ihan kivasti! Prinsessa nukkuu hyvin, syö paremmin kun hyvin eikä edes kitise! Pari kertaa vasta kuullut kuinka kova ääni neidillä onkaan! Onko kysymyksessä kiltti vauva vai se että tarjoilu pelaa sitä en osaa sanoa :p

Haavat ja vaivat paranevat ja nyt vaan ärsyttää, kun pitäisi vielä monta viikkoa välttää liikaa tekemistä ja nostelua! Koiria on tullut käytettyä, vaikka sekin aika riskiä toimintaa, kun isot koirat. Ulkona ollaan neidin kanssa pari kertaa käyty ihan vaan kävelemässä, että pääsee pois näiden seinien sisältä! =)
 
Onnea oliivimaria,mustikka ja klematis vauvoista:flower: ihana kuulla ku kokoajan syntyy jossai suunnassa vauvoja...:heart:
laittakaahan niitä synnytyskertomuksia niin voi ajankuuksi lueskella niitä ja ootellessa niitä omia supistuksia:p
 
Kotona ollaan, vauvan kanssa! <3
Supistukset alkoivat eilen kolmelta iltapäivällä uudestaan, kävin kävelyllä ja saunassa ja totesin puoli viideltä miehelle, että josko mennään kohta katsomaan tilanne. Poika syntyi vähän ennen seitsemää kahdella ponnistuksella. Sain spinaalin, ihana puudute... 3355 g ja 49 cm, rv 40+1.
Tänään iltapäivällä pääsimme kotiin.

Carlotta + poika 1 vrk
 

Yhteistyössä