Syyskuun Sydäntenmurskaajat *maaliskuu*

Oli pakko tulla kommentoimaan Jellonan ihania ultrakuvia :heart:
Oon täällä ihan liikuttuneena,niisk :D Niin ihuna pieni :heart:
Hyvää odotusaikaa myös teille muille :wave:

T. Jennyli joka putosi täältä ihan alkumetreillä ja nyt uusinta yritys rv 5+5 :heart:
 
onnea jennylille :flower:

ON: Tänään on taas näit päivii ku ei olis saanut ittee mitenkää ylös sängystä, kohta töihin.
No, nyt onkin sitten taas 2 vapaapäivää tulos tän pv jälkeen, ahh :D
Kuinka moni on muute aatellu hakee varhennettuu äippistä ja miksi?



Dada&rakkahin 12+2
 
Nt-ultra takana ja kaikki hyvin! Lääkäri sanoi että saa huokasta helpotuksesta aika paljon, sillä rakenteet näky todella hyvin ja terveeltä näyttää. :heart: Turvostusta oli 1,1mm. Vielä en tietenkään voi ihan kokoaan huokasta helpotuksesta, vaikka vähän huojentunu olo on kuitenkin. =)

Vkon sisään tulee soitto jos veriseula hälyyttää, toivotaan että ei tule sellasta soittoa.

Vkotkin varmistui vihdoin ja viimein ja selvis, että todellakin viime ultrassa sikiö mitta mitattu päin hanuria eli oli mitattu liian pieneksi. Nyt vkoja tasan 12+0 ja LA 29.9.09 joten voit Roona82 päivitellä. =)

Laskennallisesti mentiin siis 4 pvää edellä ja viime ultran mukaan 4 pvää jälessä. Tiesin ovisplussan ja plussatestin perusteella että kumpikaan noista edellisistä LA: oista ei voinu pitää paikkaansa ja nyt se on oikeestaan just se minkä saa kun laskee ovisplussasta. =)

:heart: :heart: :heart:

nöttis & kirppu rv 12+0 POKS!!

Siellä me 4D:llä kirppua tuijoteltiin, ihanaa!! :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja ElämänIlo3:
Jännä miten toisilla paleltaa ja toiset hikoilee. Ihte kuulun noihin palelijoihin. Tuntuu et saapi kotona sisälkin kulkee hirmuset villakamppeet päällä ja ku istahtaa johkin nii viel huopaa kietoa ympärilleen. =)

rv 14+4
Muitakin palelijoita siis. Emme ole yksin, lämmitetään toisiamme. =)
 
Jennylille suuret onnittelut!!! Jospas nyt menisi kaikki hyvin!!

Nöttiäinen jep, tehään niin. :LOL: Ja ihana et siul kaikki ultras hyvin!!! Minul molemmat lapset viel 30 minuuttia kerhoilemassa ja täs yksin saanu aikaa viettää. Kävin ruokaostokset tekemäs ja tuli itku kaupas ku oli nii kohteliaita ja avuliaita ihmisiä täynnä. Toinen antoi miun mennä ennen häntä kassalle, yks kantoi kauppakassit autoon ja toivotti aurinkoista kevättä....hih, kahtoi kummissaan ku itkuun purkahdin siin ku kiittelin. Koitin takellella sit että "raskaana ja vähän mieli herkkänä" :LOL: Sit istuin koiruuksien kanssa kuistilla toppavaatteisillani ja nautin auringosta joka lämmitti!!! nöttiäinen ainakin aurinko antaa lämpöä kunha alkaa enemmälti paisteleen ja eiköhän kesäl mekin palelijat päästä hikoilemaan masujemme kanssa. :kieh:
 
Heipodei :) Täällä mennään tavallisella ololla, olo on sellainen, että ei edes muista olevansa raskaana välillä jos oikein on muuta mielessä. Tuo iso maha kyllä muuta kertoo :D Jennylille onnea :)

Jos en ole ihan väärässä ollut, viime päivinä on tuntunut liikkeitä, tuntunut ihan siltä ku olis tooosi iso elohiiri masussa :D Auttaa varmaan se kun on tuo doppler niin tietää missä se mennä mökeltää :)

2 vk ja 1 pv niin on rakenne-ultra jeij :)

arianrhod + papana 15+5 :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja ElämänIlo3:
Mä en muista hikoilinko edes imettäes mut suorastaan kylvin maidossa. Luovutin maitoa sairaalaankin n. 50 litraa. :LOL: :LOL: Et kyl mäki jossain eritteis tulen olemaan viellä, eikä se maidon haju nyt niiiin ihana ole sekään. =)
No ompas sulta tullu maitoa. Mutta sai ne keskosvauvat sit hyvää tavaraa. =) Oot tehny tärkeää työtä. =) Multa kysyttiin haluanko luovuttaa, mutta en sit jaksanu ku ei sitä kuitenkaa ihan älyttömästi yli omien tarpeiden tullu.

Kyllä multakin sitä tuli, pumppasin esikoiselle pakkaseen aina jemmaan et pääsi ittekin olee välillä ilman vauvaa olemaan vaikka kaupungilla kauemmin kun max. 2 tuntia. Mut kai siihen mun hikoiluun imettäessä vaikutti se et oli kesä! Ja kuuma kesä olikin. :D
 
Alkuperäinen kirjoittaja ElämänIlo3:
nöttiäinen ihmeellinen kuva!! =) En oo koskaa tainnu nähä tollasta 4D - kuvaa. Taitaa siit tosiaa aika selkeesti nähhä.
Kyllähän siitä näkee. Nyt näin ittekin ihan selkeeti et vatsanpeitteet on kunnossa. =) Rakenne-uä sit uudelleen tolla 4D:llä. Ja ä-polin käyntimaksun hinnalla. =)
 
Vivid
Täällä yrittää flunssa tehdä tuloaan ja korvat on kolmatta päivää lukossa :/ Tänään otin ekan särkylääkkeen, sillä pakko yrittää selvitä ennen viikonloppua, kun talvilomareissu edessä. Plääh..

Mä oon miettinyt kans tota 4D-ultraa, jos rakenneultrassa ei näy sukupuolta. Ens kuun alkupuolella on aika rakenneultraan, joten sen jälkeen on toivottavasti taas paljon viisaampi..Katotaan sit uudestaan.
 
tänään oli sit se kauan odotettu ja "jännitetty" np-ultra! turvotusta oli 1,5mm, eli kuulemma ihan hyvä!
ja se suhde lukukin oli 1/15000 tai jotain, eli kaikki pitäs ola kunnossa! huh, kyl helpotti!

rakenne ultra sit 21.4, nyt jännätään sit sitä!

oli kyl ihana nähdä pikkanen, kaikki ne pienet kädet, jalat ja sormetkin, jotka erottuivat ihmeen selvästi kuvasta. =)

niin, ja koko vastasi täysin laskettua aikaa!
:) =) =) =)

fiksu ja nuutti 12+5
 
Tänään sitten 15+0 =) Perjantaina miulla ois neuvola,edellisestä kulunuki viitisen viikkoa jo.Äitiyspakkaus: otetaan ehottomasti kun oon kerenny hävittää kaikki pienet vaatteet(paitsi laatikollinen 50cm onneks tallessa).Samoin oon kerenny myydä kaikki muutkin tarvikkeet,pinnasänky on ainut minkä jätin.Eli hankittavaa riittää,uutena en aio ostaa mitään.Miulla on väsymys aika hyvin ohi,riittää 5 tunnin yöunet taas niiku ennen raskautta.Tosin miulla onneks mahdollista nukkua päikkärit jos siltä tuntuu.Vatsa on aika iso jo,painoa oisko tullu vajaa 3kg. Ja voi apua,miulla on iha hirviät seksihalut :p
Liikkeitä en oo vielä tuntenu.
 

Yhteistyössä