Syyskuun tulokkaat 2010 **** Syyskuussa **** (Päivityspyynnöt YV:llä, kiitos!) 8 vauvaa syntynyt!

Heippa kaikille,
Meille syntyi 8/9, eli laskettuna aikana ihana pieni tyttö. 3795g ja 49 cm . Synnytys oli aika nopea ja yllättävän helppo verrattuna esikoiseen. Päästiin eilen kotiin, tulen paremmalla ajalla lukemaan ja kertomaan lisää.

Peukut kaikille omaa nyyttiään odottaville!
 
Onnea Pikkuvintiön äippä ja Mousse :flower:

Taas tuli vetäistyä kunnon lenkki äsken, ja pikkasen alkoi nipistelemään, mutta ei mitään sellaista että tuntuisi minkään alkavan. Äsken vielä hypin tasajalkaa jos vaikka alkais ärsyttää, mitähän keksin seuraavaksi :vampire: Voi kun ne vedet vaan menis niin tietäis et ainakin jotain täytyy tapahtua pian. Hitto et tää odottelu voi tuntua pitkältä just nyt.

Tsempit teille muillekin kärvistelijöille, eiköhän me joskus ne vauvat saada mekin :D

Mirot 41+0
 
Paljon onnea Mousse ja koko perhe:flower::flower:

Tällä vihloo, vihloo ja vihloo: /

Ninnananna ja Sintti 38+2 (LA 23.9)
 
Onnea pikkuvintiön äippä ja Mousse!! :hug::flower:

Täällä ei kyllä mitään mainittavaa... Vauva vaan riehunu koko illan, siis huomattavasti enempi liikkunut tänään... kantapäätä olen kutitellu takaisin :D ... Täytyypi nauttia liikkeistä, kun vikoja kertoja varmaan kuitenkin niitäkin tuntee... :heart:

Lara- ja Väkkärä rv38+2 (23.09.)
 
Onnea vauvautuneille! :heart:

Just mietin tässä, että mikähän se onkin, että nämä meidän lapset on loppukuun lapsosia. Tuntuu, että kaikilla muilla putkahtelee vauvat maailmaan ja itse vaan saa odotella. Esikoisen la oli 18.päivä, uuden tulokkaan 26. Esikoinen tosin päätti lähteä tulemaan jo 38 plus 1, joten jäi se odottelu siinä mielessä aika lyhyeksi. Mutta siihen oli kerennyt jo henkisesti asennoitua. :)

Täällä juilii ja jomottelee, mutta ei mitään sen kummempaa. Äsken tuntui ku haarukalla ois joku kohdunkaulassa pyöritellyt. Nam mikä fiilis... :whistle:

Papupata ja Pikkis 37 plus 6
 
Onnea taas pienistä kääröistä :heart:

Täällä selkäkipuilee ja laimeita supistuksia !

Viime yönä näin unta et lapsivedet meni juna-aseman vessassa mut supparit ei alkanu unen aikana ollenkaan ....

Unikeiju+sisu 39 poksista poks :heart:
 
Onnea Pikkuvintiön äippä ja Mousse! :flower:

Täällä on tänään kärsitty flunssasta eli makoiltu vaan koko päivä, äsken saunoin mun mittakaavalla pitkään, jospa sais vähän supistuksia aikaseks... Muita ässiä ei ainakaan tänään jaksa harrastella, ehkä huomenna sitten... Pari supparia on tullu illan aikana, toivottavasti tulee vielä lisääkin!

Jaksamista kaikille!

-dask ja typy 38+2, 23.9
 
Heips kaikille taasen!

onnea kaikille oman nyytin jo saaneille! (en kaikkea ole ehtinyt lukea mutta yritän ehtiä...)

...Ja olihan se synnytys sitten meillä tiistaina aluillaan; tuloksena pikkuinen poika, 50cm ja 3575g py 35cm!
:heart:
Poika syntyi siis tiistaina 7.9. klo 20.02. Mentin käymään klo 13 maissa synnärillä vaikka supistukset ei nyt kovin kummoisia olleetkaan, sillä idealla että paikkojen ronkkiminen saisi pontta supistuksiin. silloin oli kohdunsuu 2cm auki ja kaulaa vielä 2 cm jäljellä, supistuksia tuli noin 9 min välein... tutkimusten jälkeen mentiin sairaalan kahvilaan käymään josko ne supparit vähän siinä samalla voimistuisi. No, vauhtia alkoi tulemaankin ja tuntui et kohta tulee kiire takaisin kun kahvilla ollessa supistuksia alkoi tulemaan 3-4 min välein.
takaisin synnytysosastolle mentiin, tutkivat äippäpolin puolella ja editystä klo 14.30 mennessä oli et kaula kadonnut ja 3 cm auki. Oltiin kahvilla noin 25min...
SAliin päästiin ja kauratyynyillä alettiin supistuksia lääkitä. No, eipä siinä kauaa jaksanut kun halusin ilokaasua lisäksi. Sillä mentiin klo15.30 asti odotellen että vesi menisi,eipä mennyt. kätilö kurkkasi edistymisen, oli vasta 4cm auki ja kalvot ehjät edelleen. Aloin jo pyydellä lisälääkitystä kun ilokaasu tuntui olevan liian laihaa kamaa :) Sain minispinaalin kätilön suosituksesta kun oli ehdottomasti sitä mieltä että vaavi syntyy kahden tunnin sisällä...
Klo 18 edelleen oli kalvot ehjät, jolloin kätilö ne suostui puhkaisemaan. ei aijemmin niitä alkanut puhkoa kun vaavi ei edelleenkään ollut laskeutunut, eli se todella voi tapahtua juuri ennen ponnistusvaihetta! Riski napanuoran esiinluiskahdukselle oli niin suuri... Ei sitten kuitenkaan luiskahtanut, mikä oli hyvä juttu. kohdunsuu oli edelleen 4cm auki tässä vaiheessa...
Klo18.15 kalvojen puhkaisemisen jälkeen olikin jo auki paikat reilut 7 cm. Ja klo 19 olin täysin auki ja 19.30 sain luvan ponnistaa kun siltä tuntuu.Joten johan aukesi kun sai kalvorakon painamasta kohdunsuun reunoja. Vaavi vaan ei ottanut laskeutuakseen ja kätilö miehen kertoman mukaan oli kyynärpäitä myöden sisuksissa. Mutta ei, ei tuntunut pahalta kun toinen oli tietä avaamassa. Mulla oli jäänyt, kuten edellisessäkin synnytyksessä sellainen kieleke kohdun suulle joka ei lähtenyt sitten millään pois vauvan pään edestä. Sain jotain lääkettä siihen, mutta ei sekään toiminut. kätilö painoi sen sormineen supistuksen aikana , ja samalla kun hiukan ponnistin, vauvan pään taa. Edelleenkään ei vaavi tullut ales kunnolla ja kätilö epäili avosuiseksi tarjonnaksi! Esikoisen synnytys päätyi sektion 2 vrk:n salissa olemisen jälkeen korkea avosuinen tarjonta diagnoosilla... Kaamivat ajatukset sektiosta tulivat taas mieleen. Onneksi meillä oli asiansa osaava kätilö joka sai tarjontavirheen korjattua ja poika saapui maailmaan noin 4 min ponnistamisen jälkeen klo 20.02. Istuka syntyi noin 5 min päästä, mutta kalvot jäivät jostain jumiin... Hiukan sisuksista tuli sairaalassa hyytymiä, mutta kotiin päästiin jo torstaina ja ei enää hyytymiä ole tullut.
hiukan repeämiä, jotka paikattiin kahdella tikillä. olo mainio, mitä nyt noita silmäpusseja jos ei lasketa:)
Nyt täällä kotosalla kiirettä pitää mutta yritän ehtiä mukaan juttuihin vielä :)
Voimia kaikille!
 
kovasti onnea pikkuvintiön äipälle, mousselle ja mirkkurille ja myös cappuccinolle plussasta!!!

nukkumatti ei sit täällä käyny tänä yönä.. jotenki aivan supermalttamaton ja levoton olo ja vaan pyörin sängyssä. päätin sit nousta ylös suosiolla, kun ei vaan nukuta... nyt on kaks päivää suppaillu ja vihlonu välillä aika napakasti, mut ei mitään todellista actionia oo vielä, vaikka sitä jo todella toivoiskin. tuntuu, et päivät (ja etenkin yöt!) on alkanu mennä aika hitaasti... ja just kun noista suppareistakaan ei tiedä, et enteileekö ne, et jotain tapahtuu huomenna vai 3 viikon päästä.

jotenki sitä alkaa olla niin omassa maailmassa, ettei mihinkään jaksa keskittyä...

koitetaan vielä jaksaa kärvistellä!
solete 38+1 (LA 25.9)
 
Onnea pikkuvintiön äiti, Mousse ja Mirkkuli :flower:

Häätöyrityksiä tehty koko viikonloppu, eikä mitään tuloksia :stick: Perjantaina siivosin koko asunnon esikoisen avustuksella :p Vein matot pihalle, tamppasin, imuroin, pyyhin lattiat ja pölyt. Sitten vielä saunaan. Tuloksena muutama laimea supistus ja jumalaton väsymys. Eilen juoksin kiireessä ympäri Helsinkiä esikoisen toppahaalarin perässä ja juhlin sitten vielä miehen mummon 90-juhlia. Autossa matkalla kotiin taas muutama laimea supistus, ei muuta. Seksiä ei mieli tee, kun vauvan pää tuntuu olevan niin alhaalla ja olo on muutenkin kankea. Sehän se olisi kaikkein tehokkain tapa yrittää häätöä, mutta kun ei tee mieli, niin ei tee mieli : /

Aika monella tuntuu olevan flunssaa, apeaa mieltä tai kiristyneitä hermoja. Voimia kaikille sitä tarvitseville :hug: Menninkäistytölle vielä ekstra :hug:, toivotaan että päänsärky loppuu.

Tiinuliini ja Vompatti 38+5 (la 21.9)
 
Ja taas on tullut monta vauvaa! Oikein isosti onnea vauvan saaneille!

On se nykyään niin kiva tulla tähän pinoon, kun on vauvoja tullut. Antaa toivoa siitä, että omakin vuoro vielä tulee :D

Häätöyrityksistä onks jollakin joskus joku oikeasti toiminut? :D Esimerkiksi kolme ässää tai mitä niitä nyt onkaan? Jo synnyttäneet vois kertoilla, että millaisten toimenpiteiden jälkeen on lapset lähteneet syntymään vai onko ne vaan tulleet sitten viimein ja lopulta?

Mä vetäsin eilen jonkun vainoharhaiskohtauksen mutta onneks oon nyt jo rauhoittunut. En kyllä ala, jos tää loppuaika on sitä, että tarkkailen joka napsahdusta ja rasahdusta kropassa ja tutkin vessassa vessapaperista suurennuslasilla (no en mä oikeasti näin oo tehny, vielä), että onks ny limatulppaa, lapsivettä vai mitä :D Voiskos vaikka mennä nukkuun pariks viikoks ja herätä sit muksu kainalossa? :D

Meillä on tänään ensimmäinen hääpäivä, vuosi tässä on vietelty rouvana ja kohta vois alkaa ura äitinä. Puhuin vauvalle, että jos se tahtois olla hauska, se tulis tänään mutta ei nyt ainakaan vaikuta siltä, että tää täältä mihinkään lähtis. Että kai vauva jatkossakin tahtoo, että päästään juhlimaan hääpäivää rauhassa eikä tartte järjestellä asioita sen synttäreiden takia, kivan ajattelevainen lapsi ;)

Tsemppiä kaikille!

Sannimarja 39+0
 
Lämpimät onnittelut kaikille vauvan saaneille! :heart: Vauvoja alkaakin putkahdella tähän ketjuun sitä tahtia ettei meinaa perässä pysyä =)

Tulkaahan vauvautuneet sitten tuonne vauvapuolelle jatkamaan juttua: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsi-kasvaa/vauvat-0-12kk/1836080-syyskuun-tulokkaat-2010-syyskuussa-paivityspyynnot-yv-lla-kiitos/

Täällä on arki lähtenyt mukavasti sujumaan vauvelin kanssa, poika nukkuu yllättävän hyvin. Ulkoilemassakin ollaan käyty jo pari kertaa. Rinnat on niin täynnä maitoa että suihkuaa vaan :D Tarvii välillä pumppailla ja pakastaa, muuten on niin kivikovat tissit että kyljellään nukkuminen tekee kipeetä.

Tsemppiä loppumetreillä oleville :wave:

Endotar + pikku-ukkeli 7vrk :heart:
 
Ihanasti vauvoja maailmaan putkahtaa..
Paljon Onnea kaikille vauvautuneille ja ihanaa vauva-arkea!!

Täällä kaikki oikein hyvin. Vauva syö ja nukkuu, varsinkin päivisin. Vähän on rytmi vielä väärinpäin. Oma kunto jo niin hyvä, että pääsin eilen jo ratsastamaan. Kyllä oli kivaa ja paikat kesti hyvin.
-Poni ja pikku-pomo kohta 3 vko
 
Paljon onnea kaikille vauvan saaneille!:)

Täällä tänään 39+0, eikä mitään merkkejä että ois joskus tulossa poiskin. Esikoinen syntyi 38+2 ja kovasti tuossa alkuviikosta odottelin että josko tämäkin haluaisi samoihin aikoihin ulos tulla, mutta turhaan odottelin. No, kai se joskus.:D Olo vaan alkaa olla jo aika kärsimätön täälläkin.

Vadelmanlehtiteetä minäkin olen juonut, saa nähdä onko siitä sitten mitään hyötyä. Onhan tuo ainakin ihan hyvää.:)

Siivousta, saunomista ja seksiäkin on kokeiltu, ei ole mikään tehonnut.:stick: Muistaakseni esikoisen kohdalla kävi niin, että illalla harrastettiin seksiä ja yöllä sitten meni vedet. Sitä en tiedä oliko tuolla seksillä kuitenkaan asian kanssa mitään tekemistä.;) Itse en jaksa uskoa että mitkään keinot synnytystä saa käynnistymään, jos se ei ole muutenkin käynnistyäkseen, voihan ne sitten tietysti hommaan tuoda vähän potkua.:)

Nyt taidan lähteä aamupalalle, aamulla neuvola heti kahdeksalta.

Tsemppiä kaikille, voikaahan hyvin!

Lahopää & Tuhto 39+0
 

Yhteistyössä