Syyslomatekemisiä ?

Meillä olisi kahden viikon päästä syysloma eli mies ja tyttö 3 vee ovat kotosalla myöskin koko viikon. Jonnekin tekisi mieli lähteä, mutta minne, onko kellään ehdotuksia mikä paikkka olisi kiva näin lokakuussa ? Joku kylpylä on aina kiva, mutta mitäs muuta siellä tekisi kuin uisi.. :whistle:
 
Menkää jonnekin sellaiseen paikkaan, että voitte tehdä retkiä luonnossa, vaikka jollekin laavulle paistamaan makkaraa! Eväsretki syksyisessä luonnossa on tosi kivaa! Tai sitten, että on joku oheiskohde, esim. kaupunkiloma, jossa lastenteatteria tms....
Kuulostaako ihan pöljältä? =)
 
amlo
Meilla on syysloma ja kovasti on jo tehty suunnitelmia! Mennaan kahteen eri lastenteatteriin, ehka kaydaan museossa ja loppuviikosta pistaydytaan junalla kaverini luona.

Minullakin tuli mieleen, etta jokin hotelli/kylpylajuttu luontoretkeilyineen ja ehka teatteri myos tai jokin kiva nayttely (lapsille suunnattu).

Oletteko kayneet Katinkullassa koskaan? Suosittelen sita! Sotkamossakin on ihan paljon nahtavaa ja hyvat maastot retkeilla. Kajaani siina lahella.
 
Hyviä ideoita, kiitos vaan, nyt pitäisi olla niin virkeä, että etsii joltain tietyltä paikkakunnalta jotain lapsille sopivia menoja.. No jos ei muuta keksitä niin tuo kylpylä ja sitten jos vierailisi jonkun toisen perheen luona ja sitten tyttö taas pariksi yöksi mummolaan.. Niin saamme sitä paljon puhuttua parisuhteen laatuaikaa !! :D Käymme siis kaupoilla ja nukumme..
 
Kävin joskus siellä Ranualla ukon kanssa karhuja katsomassa, hirveän pitkä matka täältä Pohjois-Savosta sinne asti ajella.. Tampereella olimme kesälomalla ja täälläpäin on kaikki kylpylät ym. paikat yhtä aikaa sitten ihan täynnä lomalaisia. Nokian Edenissä olimme talvilomalla eli siis maaliskuussa, ei viittis sinnekään taas mennä. En siis osaa päättää vielä mitään, jospa mies osaisi sitten..
 
On se hyvä, että kouluilla on syysloma ja tällä uudella paikkakunnalla on tuo kokonainen viikko (ennen oli vaan 4 päivää to-su). Tyttö parka saa kuitenkin tyytyä äidin ja pikkuveljen seuraan kotona (olen äippälomalla). Ei me kolmestaan mihinkään mennä kun mies on töissä. Taitaa tulevinakin vuosina olla sama homma. Sit ollaan molemmat miehen kanssa töissä. Ei tavan duunari noin vaan lomia viettele...
 

Yhteistyössä