SYYSMASSUT '07 syyskuussa

Meille syntyi lauantaina 8.9 klo 04.09 tummatukkainen pikku prinssi (rv 40+4). Painoi oli 3650g ja pituutta 51cm, pipo 35,3cm. Synnytys käynnistettiin ja kaikki meni paljon helpommin mitä olin ajatellut. Synnytyssaliin mentiin yhden jälkeen yöllä ja kolmen tunnin päästä oli pikku ukko maailmassa. Tänään tultiin vasta kotiin kun pikkuiselta tutkittiin toista lonkkaa, joka oli hiukan löysä. Menemme torstaina lääkäriin, joka päättää tarvitseeko siihen laittaa "lastat". Yöt on mennyt valvoessa, pojalla on vatsavaivoja. Imetystäkin vielä harjoitellaan. Katsotaan nyt miten sujuu ensimmäinen yö kotosalla.
Onnea muillekkin vauvan saaneille ja tsemppiä vielä odottajille!
 
Huomenta tänne!!

Meillä oli kone huollos eli melkee kokonainen viikko ilman nettiä :kieh: Täälläpä poksahdellu hyvin- me "ylpeinä" vielä joukon kärjessä odottamas vuoroa... Antaa tyyppi kyllä odotuttaa itteään koko rahan edestä :headwall: Joko-joko-kyselyt päivittäisiä ja miehen kanssa vaa odotellaa ja odotellaa... hajottaa.... huomenna olis yliaikakontrolli. Pitää vaa toivoo et jäisin sille reissulle.

Pitänee alkaa lueskelee noita viime juttuja- ja niitähä riittää...

FlaPa 41+4
 
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

Samalla joukko-Onnittelu kaikille, kun olen satavarma etten ole muistanut kaikkia prinsseistä ja prinsessoista onnitella!

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
 
Täälläkin la lähenee ja edelleen ollaan yhdessä paketissa. Voi miten mälsää.. Joka päivä supistaa ja vihloo alas, mutta ei vaan tarpeeksi jotta viitsis synnärille asti lähteä. No enään pari vkoa ja kaippa ne sit jo käynnistää.

t.rmamja rv39+6
 
Huomenta kaikille!

Hyvin nukuttu yö takana ja varasin juuri ya-kontrolliajan ja sain kuulemma perjantain viimeisen ajan..
Ja neuvolasta sanottiin että juu kyllä niitä aikoja on siellä, eli soittele sitä aikaa sitten keskiviikkona tai torstaina. Onneksi en soittanut myöhemmin.

Ollaan ostettu esikolle lahja vauvalta isosiskolle, nuken yhdistelmävaunut... Saa sen sitten kun tullaan vauvan kanssa kotiin.
Tänään vaan kävi hassusti ja neiti tuli näyttämään että Baby bornin pää on lähes irti :eek: Kalliiksi tulee kun uusi nukke on n.55? hempatti!

FlaPa Ihana nähdä etten ole ainut täällä jolla aika hipoo pilviä... toki toivon että synnytystuulet osuu sun kohdalle pian... helpottaa vaan... :hug:


balik 41+3
 
Paljon onnea Halinalle81!!! :flower: :heart:

Vielä odottaville paljon tsemppiä tulevaan koitokseen! :hug:

Me harrastettiin eilen pitkästä aikaa kivaa ässää, mutta eipä se saanut aikaan kuin muutaman kivuttoman supparin ja vähän menkkamaista odotusta, joten myönnettävä se on, ettei vaavi ole vielä valmis ulos tulemaan ;) Joka päivä kun olen täällä lisäksi taloa puunannut ahkerasti, niin ei silläkään mitään vaikutusta :whistle: No kaipa se sitten joskus ulostautuu... :)

-Niiskuneiti ja Helmi 38+5-
 
Onnea Halinalle81 ja Lilia! :flower:

Viime yönä tuli lupaavanoloinen supistus, mutta jäikin sitten ainoaksi ja toi taas mukanaan alavatsakivun joka valvotti seuraavan tunnin :kieh: No, pääasia että vauvan liikkeet tuntuu, kyllä sitä jaksaa kun tietää että masuasukilla on kaikki kunnossa, kasvakoon vielä rauhassa jos on tarpeen. Laskettu aika on huomenna, mies lupasi viedä ravintolaan päivän kunniaksi jos pikkuinen ei vielä ilmoittele tulostaan. Sanoin että kiinalaista hienompaan en lähde kun ei ole enää mitään päälle pantavaa... :LOL:
 
:flower:

Toiseksi viimeinen neuvolakäynti takana! Kaikki oli kunnossa joten odotellaan vaan milloin vauva päättää tulla maailmaan. Ensi viikolla on vielä yksi käynti, jos on :kieh: , jolloin soitetaan yliaíkakonrolliin aikaa.

Ihania pikku vauvoja oli taas yhtäaikaa neuvolassa, malttamattomana jo odotan meidän pikkuisen näkemistä.
Miehellä olis ollut tänään päivän työreissu Helsinkiin, mutta eipä se uskaltanutkaan lähteä :D . Ouluun tulee kyllä useita lentoja päivässä, mutta harmittaishan se kyllä jos silä oiskin jäänyt jotain kokematta/näkemättä.
Supistukset on vähän napakoituneet, ja välillä vihlasee oikein ilkeästi, mutta eipä muuten olo ole muuttunut.

Päde+ julia 40+1
 
Juu Balik täällä sitä vielä kärvistellää... :headwall: Ihanaa kyl huomata ettei yksin olla :hug: ja paljon suppareita sinne

Toisaalta voi yrittää lohduttautuu ajatuksel et enää on päivistä kiinni tulokkaan näkeminen- mut eipä se enää oo mulla auttanu vähään aikaan :headwall:

Jospa taas vääntäytyy sohvalle kattelee leffoja tai jotai...
 
Psykologinen testi

TAPPAJAN MIELENLAATU

Tämä on aito psykologinen testi.
Olipa kerran tytär. Äitinsä hautajaisissa hän tapasi pojan,
jota ei tuntenut. Tyttären mielestä poika oli uskomaton, kerta kaikkiaan
hänen unelmiensa mies. Hän rakastui poikaan siinä paikassa, muttei
koskaan tullut pyytäneeksi hänen puhelinnumeroaan. Sitten...
Muutamaa päivää myöhemmin tyttö tappoi oman sisarensa. Kysymys: Mikä
oli tytön motiivi murhata siskonsa? Mieti asiaa hetken aikaa ennen
kuin vastaat.> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >>
> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> >> > Jos vastasit oikein, ajattelet kuin
>psykopaatti.> > Tämän testin kehitti kuuluisa amerikkalainen psykiatri
>testatakseen onko> > henkilöllä tappajan mielenlaatu.> > Monet pidätetyistä
>sarjamurhaajista osallistuivat kokeeseen ja vastasivat> > oikein.> > Jos
>vastasit väärin, hieno homma!> >

Jos olet tehnyt testin ennenkin, jätä vastaamatta.


Kopsasin tämän tuolta Mitäs nyt? -puolelta, testatkaapas ;) Minä onneksi veikkasin väärin :D

Tuolta löytyy oikea vastaus :wave:
http://gonamies.homelinux.com/vastaus.htm
 
jaahas, vauvasadetta ilmassa :D
joten onnittelut:
perlos, räpärällä, paukkuliina, rosmariini, meja, mam84, vilma80, mammam, emmaliina, sydän toivoa täynnä, zennia, lilia ja halinalle
:flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
olipas liuta :whistle:
ja tsemppiä kaikille koitoksiin ja kärsimyksiin ja vaivoihin :hug: hengessä mukana täällä ollaan vaikka kirjoittelut hieman hiljentyneetkin :ashamed:
 
Alkuperäinen kirjoittaja FlaPa:
Juu Balik täällä sitä vielä kärvistellää... :headwall: Ihanaa kyl huomata ettei yksin olla :hug: ja paljon suppareita sinne

Toisaalta voi yrittää lohduttautuu ajatuksel et enää on päivistä kiinni tulokkaan näkeminen- mut eipä se enää oo mulla auttanu vähään aikaan :headwall:

Jospa taas vääntäytyy sohvalle kattelee leffoja tai jotai...
Jep, nyt on todella vain päivistä kiinni. Mä olen onnistunut saamaan mielen ihan hyväx kun ajattelen et viikon päästä viimeistään meillä on vauva ja hyvällä tuurilla jo kotonakin. Laitoin muuten synnytystoivelistaan että haluan mieluiten päivän kuluttua kotiin ,lmax 2 päivää!

Mites sulla tuo käynnistys kun 42+1 olis sunnuntai? Toivotaan et lähtee tulee ennen sitä kuitenkin.

 
Neuvolassa käyty mittauttamassa verenpaine. Nyt oli arvot (varsinkin alapaine) laskeneet, mutta sen sijaan pissanäytteessä leukosyyttejä...
Epäilevät virtsatulehdusta eli huomenna labraan antamaan näyte...Pitäis olla vähintään 3 tuntia pissaamatta :headwall: , toivottavasti se onnistuu...
Balikille ihan muu kuin vauva-asia eli kun olet hiusalan ammattilainen niin oiskos sulla vinkkiä et mikä ois hyvä kuituvaha merkki? :D Oon käyttänyt Tigin manipulattooria ja nyt se alkaa loppumaan. Voisin kokeilla jotain muuta välillä :D Kävin eilen kampaajalla ja nyt kun on lyhyemmät hiukset niin sais hyvin vahalla laiteltua hiuksia :D

Elwi ja papuli 37+6
 
Onnea Halinalle!

Aamulla kävin todennäköisesti viimeisessä neuvolassa ja kaikki edelleen hyvin. Rv siis 38+6 ja
paino pysynyt samana kuin viikko sitten :eek:
rr 118/72
pissa puhdas
hb 125
sf 36,5 (puoli senttia pienempi kuin viikko sitten)
Ja vauvallakin kaikki kuulosti olevan hyvin.

Mutta nyt meinaa supistaa!! Apuuva. Tosin on kivutonta, mutta napakampia kuin ennen.. Neuvola oli heti 9 aamulla ja menin sieltä suoraan kauppaan. Sen jälkeen olenkin ollut koko ajan touhussa: laitoin perunat ja lohen maustumaan ja tein salaatin valmiiksi (syödään kunhan mies kotiutuu), tiskasin käsin muovikippoja, uunin lämmitys on vielä kesken, pyykkejä laitoin telineeltä kaappiin ja mitähän vielä.. Nyt pitää oikaista sohvalle, jos tuo kohtu rauhoittuisi ja selvittäisiin sinne ensi maanantaihin asti. :whistle:

Nyt kyllä jo kovasti pyörii mielessä kaikki vauvajutut. Onko meidän pikkuinen tyttö vai poika? Minkä näköinen? Miltä se tuntuu, kun saa sen käärön ensimmäistä kertaa syliin? Ja niin edelleen. Pientä jännitystäkin taitaa hiljalleen olla ilmassa..

Joe ja pieni 38+6
 

Yhteistyössä