taaperolle askartelua

askarteluja ohjeita taaperolle kaipaisin. helppoja ja yksinkertaisia. ikää tulee 1v 10kk. tänään maalasi innoissaan sormiväreillä. ja muovailtu ollaan. mitäs muuta vois askarella esim. paperista ja muusta. laittakaa ihan mitä vaan. =)
 
äiti76
Vois vaikka repiä erivärisiä papereita ja liimailla niitä sitten johonkin taustaa, tai vaikka repiä valkoista ja liimata lumiukko sitten siniselle taustalle. Sienellä voi töpötellä sormivärejä, tarrojen liimaus paperille on meillä pop! Myös valkoisella vahakynällä on kiva piirtää valkoiselle paperille ja sitten "taikoa" piirros näkyviin maalaamalla päälle :)
 
Moi!
Meillä tyttö (juuri täytti 2v) tykkää värittää prinsessojen ja ponien kuvia varsinkin tusseilla. Ja tussit on sinälläänkin mielenkiintoisia, kun niistä jää käteen jälkiä. Kuvia saa esim netistä my little pony -sivuilta tai laittaa googleen princess coloring, niin sieltä löytyy erilaisia kuvia :)
Kiiltokuvien liimaaminen on kivaa.
 
Mites ois oma soitin: vessapaperirullan sisälle herneitä, makaronia tms. ja päälle vanha sukka/kangastilkkuja ja päät kiinni naruilla, tulee ihan kiva helistin :) ja ennen pääsiäistähän voi kokeilla tehdä koristella virpomavitsoja ja laittaa rairuohon, johon voi maalata vaikka oman pahvisen astian. Ja taikataikina on kans kivaa =)
 

Yhteistyössä