Taaperon kanssa etelään?

  • Viestiketjun aloittaja eka kertaa ulkomaill
  • Ensimmäinen viesti
eka kertaa ulkomaill
Hei!
Voisiko joku suositella etelän matkakohdetta perheellemme. 1,5 v ja 9 v lapset, sekä vanhemmat. Haluaisin johonkin turvalliseen lämpimään kohteeseen. Missähän olisi maaliskuussa lämmintä ja hauskaa tekemistä lapsille?Vesipuistoa yms.

Olisin kiitollinen vastauksistanne. Ja jos olette käyneet hyvässä paikassa ja haluatte kertoa enemmänkin matkastanne, niin voi laittaa postia osoitteeseen; mimosa.martta@elisanet.fi

Kiitokset!
 
Maaruska
Me ollaan lähdössä Kanarialle. Oltiin siellä viimeksi 11 vuotta sitten jolloin meillä ei ollut lapsia mutta siskon lapsi oli mukana 1,5 v äitinsä kanssa. Oltiin silloin Puerto Ricossa Gran Ganarialla ja paikka oli tosi siisti ja turvallinen. Nyt on kuulemma kasvanut tosi paljon joten en tiedä. Me ollaan menossa Play del Inglesiin maaliskuussa, mukana 2 v poikamme.
 
Anska
Me oltiin just Teneriffalla (los cristianos) tyttö oli tosin 10kk. mutta siellä oli tosi kiva ja helppo olla pienen lapsen kanssa ja jos olisimme lähdössä piakkoin uudestaan nii varmaan samaan suuntaan osottas nenä...
Paikalliset huomio tosi hyvin lapsen ja kun oltiin ravintolassa syömässä tarjoilijat viihdytti lasta jos se ei jaksanut istua paikallaan niin että vanhemmat sai syödä rauhassa. Musta se oli tosi ihana tapa!

Voin lämpimästi suositella Teneriffaa teillekkin! B)
 
Espanjaa ja Espanjan saaria. Esim. Canarian saarien Fuerte Ventura on sellainen rauhallinen saari, sillä siellä ei ole pahemmin suuria bilekeitaita ja kaupunkeja. Mutta kuitenkin sopivasti monipuolisia ostos- ja ruokapaikkoja. Ainakin me pidimme kyseisestä saaresta hurjasti.
 

Yhteistyössä