Taas näitä, mutta 3-vuotiaalla kolmatta päivää kuume 38.5-40C. Ei muita oireita. Muualla tällaista?

  • Viestiketjun aloittaja "huolestunut äiti"
  • Ensimmäinen viesti
"huolestunut äiti"
Juu-u, olemme käyneet lääkärissä. CRP alle 5, pissa ja nieluviljely puhdas. Korvat ja keuhkot myös.

Tyttö kuitenkin ihan reppana, kuume pomppaa 2 h lääkkeen annon jälkeen takaisin 40C ja toinen tärisee horkassa. Vuorottelemme Buranaa ja Panadolia maksimiannoksin. Pronaxen oli just mennyt vanhaksi.
Ei mitään muita oireita, ei hengitysteissä, suolistossa, nivelissä, missään... Voi kun olisikin vaikka vähän yskää. Yleiskunto hetkittäin ok, kunnes kuume taas nousee. Syö ja juo ihan ok.

Voiko influenssa olla ilman mitään hengitystieoireita? Alkaa pikkuhiljaa jo pyöriä kaikki painajaistarinat (leukemiat...) mielessä. Tiedän, tiedän, olen hypokondrinen jo valmiiksi.
 
meillä oli viime vuoden puolella molemmilla lapsilla joku ihme tauti, kuumetta oli kolmisen päivää yli 39 ja ei mitään muuta. Lääkärissä käytiin ja kaikki labrat, pissatestit ym otettiin mutta mitään ei löytyny. Vauvarokonkin molemmat ihan todistettavasti sairastaneet jo pieninä, en tiedä mikä sitten oli, mutta onneks sitten meni ohi. Tuskin teilläkään mitään vakavaa.
 
"..."
Tuota on ollut täällä kymenlaaksossa ainakin liikkeellä. Muutama päivä kuumetta 8kenellä enemmän, kenellä vähemmän) ja sitten ei mitään. Meidän tytöllä oli muutama viikko sitten ja kaverin pojalla kanssa. Viime talvena oli jopa kahteen kertaan, ekalla kerralla kuume (38 asteen tienoilla) kesti kuusi päivää... CRP ollut aina alle 5 ja korvat ja keuhkot puhtaat. Lääkärissä epäilleet jotain virusjuttua, käskivät pitää huolta riittävästä juomisesta. Eipä siinä sitten mitään muuta voi kuin odotella...
 
"..."
Pyydä lääkäriltä uusi Pronaxen resepti, jos ei tavalliset särkylääkkeet riitä alentamaan kuumetta. Ja kyllä mä varmaan noin kovalla kuumeella jo soittasin sairaanhoitajalle ja kysyisin, että vieläkö katellaan vai joko tullaan.
 
"aloittaja"
Käytiin tänäänkin hoitajalla ja lääkärillä. Ottivat influenssa-näytteen, jonka tuloksista just kohta soittelevat. Nyt mullakin nousi lämpö ja viluväreet menevät pitkin käsiä. Hyh, ihan tylsää.
 

Yhteistyössä