Tälläisten takia en ikinä laittaisi lastani pph:lle

Poliisi epäilee: Hoitaja pahoinpiteli lapsia | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Ihan turha on kenenkään jeesustella, että on niitä hyviäkin hoitajia. On kyllä, mutta ei se tarvi olla kun kerta (vaikka varahoito) jossa on tuollainen kus.pää niin lapsi saattaa saada vaikka minkälaiset traumat.
Noita pph:ita kun ei valvo kukaan, siis perus arjessa. Niin nehän voi periaatteessa tehdä lapsille ihan mitä vaan (kun ei ole sitä sosiaalista painetta niinkuin päiväkodissa)...

ja anteeksi jos tämä asia on jo puitu, mutta en asu täälä palstalla koko päivää..
 
teidän ongelma
Sitä se on siellä missä ihmiset kasaantuu samaan lähiöön asumaan ja kaikenkirjavaa sakkia asutetaan keskenään naapureiksi, onneksi ei täällä päin ole tuota ongelmaa ikinä ollutkaan että joku pahoinpitelisi lapsia tai ehdottelisi lapselle jotakin tuhmaa, lähes kaikki tuntevat kaikki ja elämme yhteisessä harmoniassa, te olette sen ansainneet kun haluatte olla niin kokoomuslaisia adurgeja.
 
"vieras"
niin.. oliko se päiväkodissa kun teippasvat lapsen kiinni tuoliin ja pakkosyöttivät.. vai missä se oli.. että kyllä yleistäminen on ihanaa !
on ihan ok ettei halua lastaan viedä perhepäivähoitajalle, mutta koittakaa nyt edes keksiä jotain oikeasti järkeviä syitä sille. hekin kun ovat yksilöitä.itse tiedän pari joille en veisi, mutta pari joille voisin viedäkin.sama koskee päiväkoteja alueellamme - toiset niistä on ihan hirveitä ja maine on paska, mutta sit taas on ihania pk:eja.
 
..
Ja minä en laittaisi kakaroitani tarhaan sen takia, että se on nykyään niin laitostunutta toimintaa siellä. Enkä myöskään tee sinusta päätelmiä tämän yhden typerän kommenttisi perusteella :)
 
"Juupajuu"
Olipa tyhmät perustelut aapeella. :) Voihan päiväkodissakin (ja usein näin on) olla vain yksi hoitaja esim aikaisin aamulla tai juuri ennen sulkemista. Voi kuule mitä kaikkea sekin hoitaja voi tehdä/sanoa lapsille. Kamalaa yleistämistä.

Enkä ole puoleellinen, omani on päiväkodissa ;)
 
No sanoisen, että on tosi huono äiti, jos ei vaistoa lapsessaan outoja oireita, jos pph pahoinpitelee. Väitän, että joku käytöksessä muuttuisi.
Ei varmaan ihan ekana tule mieleen että pph pahoinpitelee, jos hoidon aloittanut lapsi on iltaisin ja öisin itkuinen ja levottomampi kuin ennen, tms. Mä ainakin laittaisin sen hoidon alkamisen piikkiin, mutta Hyvä Äiti tietäisi toki heti että kyse on pahoinpitelystä.
 

Yhteistyössä