tänään subilla 22.00 KAUNEUSLEIKKAUKSIA LAPSILLE!

muistakaa katsella...

"Kauneusleikkausten suosio kasvaa kovaa vauhtia nuorten ja lasten keskuudessa. Brittiläisessä dokumentissa kerrotaan neljän kosmeettiseen kirurgiaan turvautuneen nuoren tytön tarinat ja pohditaan ilmiön suosion syitä." :'(
 
Doomed harmaantui
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.05.2007 klo 13:12 vieras kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.05.2007 klo 13:10 Doomed harmaantui kirjoitti:
Mun luokalla amiksessa oli tyttö joka sai porukoiltaan 17v. lahjaksi silikonit :x
Ei kai Suomessa tehdä leikkauksia ton ikäsille...?!Eihän?
En tiiä tehtiinkö uudet tissit Suomessa vai Virossa. Joi muuten olla et joku yksityinen tekee niitä Suomessakin, jos on huoltajan suostumus.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.05.2007 klo 13:13 MeMyselfandIrene kirjoitti:
Tulihan Neloselta joku aika sitten dokumentti vanhemmista, jotka laikkauttivat Downin syndroomaa "sairastavan" lapsensa kasvoja, "normaalimman" näköisiksi :whistle:
Oli muuten kauheaa katsottavaa, se isän suru silmäleikkauksen jälkeen kun poika ei pystynyt edes kunnolla itkemään.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 06.05.2007 klo 23:04 Peppari kirjoitti:
No katsoiko kukaan? Se rintojen pienennysleikkaus ei tosiaan ollut mitään kosmeettista vaan ihan aiheesta.
Juu, siitä mietin, että oikeastaan tuollainen leikkaus, on parempi mitä nuorempana se tehdään, tosin en osaa sanoa, voiko keskenoleva kehitys jotenkin vaikuttaa leikkaustulokseen, mutta totta tuollaset asiat otettais huomioon. Aivan hurja rasite noin isot rinnat on keholle ja selälle varsinkin.

Muut leikkaukset oli sitten hieman kyseenalaisia. No ne hörökorvat ehkä, mutta tosin sekin oli oikeastaan kosmeettinen haitta, ei niinkään muuta vikaa, mutta ehkä se oli sitten tytölle tarpeellinen. Tiedä sitten.

Se rasvaimu ja silikonit oli minusta järjetön, että alaikäisille niitä tehdään.
Kyllä mulla ois mielipide, että jos täytyy vanhemmilta lupa kysyä kauneusleikkaukseen, niin silloin on liian nuori. Sitten kun sen voi ilman vanhempien lupaa tehdä, niin tehköön miten haluaa. Lähinnä mietin noita vanhempia, että miksi ne antaa niitä tehdä.

Tuo rassvaimukin (varsinkin teini-iässä, jossa niitä elämnäntapoja aletaan opettelemaan) on oikeastaan oikotie onneen, että miten sitten kun se terveys pettää alta, kun on opittu ne huonot elämäntavat, kun ne voi noin helposti poistaa. Siinä ei se kaunis keho auta mitään, kun se on rapistunut sisältäpäin :/
 
Juu se rasvaimu potilas oli vain kertakaikkisen laiska tehdäkseen mitään tai nähdäkseen mitään ylimääräistä vaivaa. Ystävä sen parhaiten sanoi että kannattaisi kokeilla liikuntaa ja dieetiä ja vasta sitten jos ne ei tehoa niin rasvaimua.

Se hörökorvaleikkaus taas todella paransi sen tytön elämänlaatua. Ja onhan joskus Suomessakin suositeltu että hörökorvat leikataan ennen kouluunmenoa.
 
Rintojen pienennys oli musta ihan normaali. Mut rasvaimu teini-iässä varsinkin jos lapsella ei oo aikomustakaan vaihtaa elintapojaan ja muutenkin oli ihan turha. Hörökorvatkin oli ihan ok vaikka minusta ne sopi hienosti tytölle. Silikonit taas, ei kommenttia.
 
Näytettiinkö sitä rasvaimun tehnyttä tyttöä siinä sitten myöhemmin? Eli tuliko vartalosta hyvä jne oliko tyttö tyytyväinen, näkyikö selvä ero aikaisempaan jen...??

Itse katsoin vaan siihen asti, kun tuli sieltä leikkauksesta ja lähti kotiin parantelemaan..
 
Näytettiinkö sitä rasvaimun tehnyttä tyttöä siinä sitten myöhemmin? Eli tuliko vartalosta hyvä jne oliko tyttö tyytyväinen, näkyikö selvä ero aikaisempaan jen...??

Itse katsoin vaan siihen asti, kun tuli sieltä leikkauksesta ja lähti kotiin parantelemaan..
 

Yhteistyössä