Tästä lähin käytän aina vain nauta-sikaa tai sika-nautaa, kun on kyse lihamurekkeesta ja -pullista

  • Viestiketjun aloittaja pahaa
  • Ensimmäinen viesti
pahaa
Hyi hitto! Erehdyin ostamaan pelkkää nautaa ja maustoin sen ihan tavallisesti, miten lihataikinan aina maustan.
Nää maistuu ihan kamalille nyt. :( Koko satsi meni piloille.
 
"sattuuhan sitä"
Aina käytän sika-nautaa tai toisin päin. Pelkkä nauta jotenkin härskiä. Siihen on varmaan jauhettu sekaan niitä kalvoja ja jänteitä jotka antaa sen inhon maun, Sikaa pitää olla ja aitoa rasvaa, niin hyvä tulee.
 
"susu"
pihveihin,lihapulliin ja murekkeeseen aina käytän nauta-sikaa.Vaatii enemmän sitä rasvaa,muuten tulee kuivaa.Kaikkiin muihin jauheliharuokiin käytän naudan lihaa,mahdollisimman vähärasvaista.
 

Yhteistyössä