Täydellisen pullan salaisuus?

"vieras"
tuore hiiva, tuoreet jauhot (eli ylivuotisia) nostatus ja mahdollisimman löysä taikina.

Suolalla on kans jotain tekemistä nousemisen kanssa, mutta en muista mitä...

Nyt alkoi tehdä mieli pullaa... AAARGH!
 
[QUOTE="vieras";25651838]tuore hiiva, tuoreet jauhot (eli ylivuotisia) nostatus ja mahdollisimman löysä taikina.

Suolalla on kans jotain tekemistä nousemisen kanssa, mutta en muista mitä...

Nyt alkoi tehdä mieli pullaa... AAARGH![/QUOTE]

Vanhoistakin jauhoista tulee hyvää mutta ne on kuivempia joten nestettä tarvii enemmän ja alustaminen tarvii tehdä huolellisemmin.
 
Omani olivat kivikovia koppuroita aina, kunnes huomasin, että täytyy ensin tehdä taikinan juuri. Juurellinen pullataikina on aivan ihanan kuohkeaa. :)
 
Toinen mättää ohjeen mukaan ja jopa yli jauhoja, toinen tekee näppituntumalla ja vain tarpeellisella määrällä jauhoja.

Taikinan hyvä vaivaus, osan jauhoista voi jättää alustusvaiheeseen kohoamisen jälkeen- eikä niitäkään tarvitse kaikkia käyttää.
 

Yhteistyössä