Täydelliset naiset

  • Viestiketjun aloittaja minä
  • Ensimmäinen viesti
minäkin
Muistaakseni se Edie jatkais Mary Alicen sijasta kertojana tai jotain.... Se oli kyl ens viikon ohjelmatiedoissa et Edie olis kuollu. Oli pakko kurkata digiboxin jaksoselostuksia kun siellä näkyy viikon eteenpäin ohjelmatiedot... :)
 
marjo
Alkuperäinen kirjoittaja minä:
jaksaako kukaan kertoo mitä muuta tapahtu tossa eilisessä jaksossa??? Yhtää en oo siis koukussa..!!
gaby ja se mies meni naimisiin. gabylle selvis kuitenkin et se mies nai sen muiden syiden kuin rakkauden takia. sitten se pussaili ja teki vissiin jotain muutakin carlosin kans. susan ja mike vihittiin. bree tuli maha pystyssä kotiin. se oli kuitenkin valevatsa, bree ilmeisesti aikoo ottaa tyttärensä vauvan itselleen jahka se syntyy.
 
Gabrielle kuuli vihkimisen jälkeen, kuinka Victor ja Victorin isä keskustelivat, että olipa hyvä kun nait Gabyn, nyt saadaan latinojen äänetkin yms., eli että Victor ei olekaan nainut Gabya rakkaudesta vaan omaa uraansa edistääkseen.

Carlosille selvisi, että Edie ei ollutkaan jättänyt pillereitä pois (hehän yrittivät muka lasta), ja jätti tämän Gabyn häissä. Carlos ja Gaby päätyivät suuteloimaan häähumun keskellä jossain huoneessa.

Edie tosiaan jätettynä yritti hirttää itsensä, ensi jaksossa varmasti selviää miten kävi.

Lynette soitti tädilleen, ja pyysi rahaa, koska perheen rahapussi tiukalla tulevien syöpähoitojen ym. takia. Lynette ei olisi halunnut, että hänen alkoholisoitunut äitinsä saisi tietää syövästä, mutta Tom oli soittanut Lyneten äidille ja pyytänyt häntä heille asumaan. Äiti oli luvannut antaa kymppitonnin perheen elämiseen ja hoitoihin. Äiti siis ilmestyi Lyneten ja Tomin luo ja jäi sinne asumaan.

Mike ja Susan menivät naimisiin jossain korvessa, johon Susan oli järjestänyt tunnelmallisen vihkitilaisuuden papin ja Susanin tytön vain läsnäollessa. Susan ymmärsi, että tärkeintä on rakkaus eikä hän tarvitse hulppeita hääjuhlia, kun kaikki mitä hän täydellisiin häihin tarvitsee, on Mike. (Mike raatoi kuin mielipuoli töissä, jotta Susan saisi haluamansa häät).
 
minäkin
Carlos ja Gaby hommailivat piharakennuksessa tms. häissä kun Gaby kuuli et se sen uusi ukko meni sen kanssa naimisiin ihan vaan oman edun tavoittelusyistä ja pitää Gabya "omaisuutenaan". Lynette sairastaa Hodginssin tautia (syöpä) ja salaa sen muilta naisilta. Sen äiti on aivan kamala ja tuli nyt sen syövän varjolla sit pilaamaan sen elämää (hoitamaan niiden perhettä). Mike ja Susan meni naimisiin ex tempore metsässä tosi romanttisesti. Bree näyttelee olevansa raskaana, et voi sitten esittää et se sen tytön lapsi onkin niiden oma kun se syntyy....

Että näin mm...
 
minä
you tubessa oli sellanen pätkä missä carlos otti sen pois sieltä roikkumasta, ja vähä läpsytteli poskelle ja sitten edien käsi tarttu sen ranteesee kiinni?? eli jäikö henkiin vai oliki viimenen henkäys?? ens viikolla kai sitten selviää.. mutta mitä muuta tapahtu??? siellä oli myös sellanen pätkä missä susan sai kuulla olevansa raskaana?? en oo seurannu ekan tuotantokauden ja tokan vaa osa jaksoja ni en voi tietää onknuo tapahtunu joskus ennen??!!
 
Ja Breen tytärhän oli raskaana, jonka vuoksi hänet on lähetetty johonkin luostariin tms. siihen asti, kunnes lapsi syntyy. Muille he sanovat, että tyttö on jossain sisäoppilaitoksessa, eivätkä siis kerro raskaudesta. Bree taas on tekeytynyt raskaaksi valevatsan avulla, jotta kaikki luulevat hänen olevan raskaana ja kunhan hänen tyttärensä lapsi syntyy, Bree ottaa miehensä kanssa lapsen omakseen ja kaikki luulevat, että he ovat biologisestikin vauvan vanhemmat ja tyttären raskaudesta/totuudesta ei ole määrä puhua mitään.
 

Yhteistyössä