täysin mustaa kakkaa???

Onkos kellään muistikuvaa siitä, että oliko tuommoinen pikimusta kakka jotenkin semmoista, että tutkittava olisi? Kyseessä 1 v 10 kk poika, joka ei syö lakritsia ja muutenkaan ruokavaliossa ei ole ollut mitään "mustaa" tarjolla. Kaverilla tullut nyt 3 kertaa sitä...liittyykö mpr-rokotteeseen, joka saatiin kuukausi sitten?
 
Meillä kans tytöllä tuli yhteen väliin aivan pikimustia naperoita ja lisäksi on ummetusta.Itse kans pähkäilin et mitä ihmettä,mutta päädyin siihen et meidän kohdalla syy oli mustikka.Neuvolaanki sillon soitin ja sieltä sanottiin et ihan normaalia,joku ruoka-aine vaan värjäny et ei tarvi huolestua.
 
anjuusa
Meillä kans tytöllä tulee mustikasta IHAN mustaa kakkaa, jopa kahdet seuraavat kakat peräkkäin. Myös jokin muu värjäsi mustaksi, mutta en muista, mikä. Mustikasta menee meidän tytöllä myös löysäksi maha, mutta häntä se ei tunnu haittaavan, ja marjat maistuvat :p .
 
Mustikka laittaa meidänkin taaperon kakan ihan mustaksi, ikävä kyllä se saa myös masun kovalle. Pieni tykkää hurjasti marjoista, joten mustikkapäivä on meillä myös luumupäivä. =)
 

Yhteistyössä